MENÜ

Pereira yine hayal kırıklığı

Abone Ol Google News

Fenerbahçe için maç kâbus gibi başladı. Berke’nin önde yakalandığı pozisyonda Figueiredo orta sahadan belki de sezonun en güzel golünü atarak Gustavo’nun basit hatasına cezayı kesti. Daha maç başlamadan tartışmaya açık Gustavo-Crespo seçimi, iyi kapanan Gaziantep’e karşı oyunu daha da sıkıntılı hale getirdi. Bu değişmesi zor görüntüyü ancak özel yıldızlar değiştirebilirdi. Mesut Özil de Osayi-Samuel’den aldığı pasta enfes bir vuruşla skoru dengeleyerek ne kadar özel olduğunu gösterdi.

Haberin Devamı

Az ama öz geldiler

Pereira’nın Gustavo ısrarı devam ederken Gaziantep 3’lü savunmaya dönüp işi iyice kontratağa döktü. Az ama öz geldiler. Önce Maxim’in penaltısı ile öne geçtiler. Zajc’ın nefis golüne Figueiredo ile bir kez daha karşılık verdiler. Fenerbahçe maçı çevirme konusunda ne zaman ümitlense bireysel hata yapan oyuncuları bunu engelledi.

Kredi tükeniyor

Önce Gustavo sonrasında ise Ferdi ve Kim’in hataları telafisi çok zor skor çıkardı ortaya. Pereira için yapılan seçimler, oynanan oyun ve skor bir kez daha hayal kırıklığı getirdi. Bu kadar geniş ve kaliteli bir kadro için ‘önceliğimiz lig’ diyen Pereira, Trabzonspor’un mağlup olduğu haftayı değerlendiremeyerek kredisinden tüketmeye devam etti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ