MENÜ

Kilit nokta orta saha

Abone Ol Google News

Hamsik ve Siopis’in Abdullah Avcı tarafından doğru kullanılması, Bakasetas’ın iyi oyununu devam ettirmesi Trabzonspor için çok önemli. Özellikle top rakibe geçtiğinde Siopis’in ilk müdahaleleri kritik. Maxi Gomez de ön tarafta doğru desteklenirse, gol bulmak kolaylaşır.

Haberin Devamı

Trabzonspor, Avrupa Ligi’nde aldığı Kızılyıldız galibiyetiyle başlayan ayağa kalkma sürecini ligde de devam ettirmek isteyecek. Ancak Gaziantep Maxim’in önderliğinde bu ligin en sert takımlarından biri. Marek Hamsik ve Siopis’in, Abdullah Avcı tarafından doğru kullanılması, Bakasetas’ın iyi oyununu devam ettirmesi de Trabzonspor için çok önemli. Beklenen patlamayı yapan Trezequet’nin yanında Djaniny’nin Maxi Gomez’i kanattan desteklemesi çok pozisyon vermeyen Gaziantep takımına karşı gol bulabilmek adına değerli ve Trabzonspor’un işini kolaylaştıracaktır.

Merkezi bozmayacaktır

Ama her şeyden önemlisi Trabzonspor’un son maçta iyi yaptığı; topun rakibe geçtiği ilk anda savunmaya çabuk geçip, geçiş oyunlarına izin vermemesi. Bu detay hem takımın uzun mesafe geri koşmamasını hem de hücumda daha diri kalmasını sağlayan bir detay olduğu için maçın da kilit adamı ilk müdahalelerin adamı Siopis olabilir. Kızılyıldız karşısında orta alanda doğru üçlüyü bulan Abdullah hoca, her ne kadar iki maç arasında 72 saatlik dinlenme süresi olmasa da merkezi bozmayacaktır.

Haberin Devamı
YORUM YAZ