MENÜ

Kabustan uyanış

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maçlara iyi başlamayı gelenek haline getiren Fenerbahçe, neredeyse soyunma odasından atıyordu golü maçın başında. Giuliano kendisini rahatsız eden kimse olmamasına rağmen fırsatı kaçırınca hem kendisi hem de takımı için erken bir şans kaçtı. Ancak Fenerbahçe coşkulu başladığı maçta duran top etkinliğini hissettirdi. Hem oyun içinde rakip sahaya yerleşmeyi başardılar hem de İsmail’in ortasında Fernandao ile golü buldular. Uzun zaman sonra santraforla oynadığı hissedilen takımın en etkili ismi ise kazandığı 2. toplar ve oyun organizasyonunu birlikte yapan Mehmet Topal’dı.

Poko hamlesi değiştirdi

İkinci yarıya, ilk yarıda koşarak oynayan Fenerbahçe yürüyerek başlayıp skoru artırmak yerine 1-0’ı korumayı tercih etti. Bu anlayış çok pahalıya patladı. Düşük tempoda oynanan maçta Tamer Tuna’nın Poko hamlesi İsmail-Skertel sakarlığıyla birleşince Göztepe golü buldu. Aslında golü bulmak için çabalıyormuydu derseniz, pek sayılmaz. Gelen gol Aykut Kocaman’a Valbuena ve Soldado’yu hatırlattı ve Fenerbahçe son yarım saate çift santraforla girdi.

Çift forvet olabilir

Karşılıklı kaçan goller, baskı, stres derken Dirar’ın harika ortası Kosanoviç’in ters kafası Fenerbahçe’yi kabustan uyandırdı. Göztepe tarafında oynanan oyunun puan almayı hakettiğini söylemek zor ancak Fenerbahçe tarafında Mehmet Topal ve Josef’in aynı anda sahada olduğu zaman çift santrafor oynamanın da doğru bir tercih olabileceği sinyallerin alındığı bir maç oldu.

YORUM YAZ