MENÜ

İlk yarıda maç bitti

Abone Ol Google News

İki güçlü ve topa sahip olmayı seven takımın maçı olunca iş biraz duran top becerisine, biraz bireysel hatalara biraz da çabuk çıkışlarla rakibini hazırlıksız yakalamaya kaldı. Ve bu saydığım tüm işleri doğru yapan da maçın ilk yarısında Başakşehir oldu. Kenara indiklerinde Okaka’yla, duran toptan Epureanu ile ve kontradan yakaladığı pozisyonda İsmail ve Bakasetas’ın ortak hatasında Serdar Gürler ile golleri bulup maçın fişini 45 dakikada çekti. Trabzonspor’un tepki vermeye ne hali ne de konsantrasyonu olmayınca maç ilk yarıda bitmiş oldu.

Haberin Devamı

Üst üste denemeler...

Abdullah Avcı maçın kaderini değiştirmek için ikinci yarıya 3 hamle ile geldi. Djaniny, Yusuf ve Hüseyin Türkmen ile başlayan Trabzonspor tempoyu arttırdı. Nwakaeme, Djaniny, Cornelius ve Bakasetas denemelerinden, biraz da Volkan Babacan performansı yüzünden sadece 1 gol çıkarabildiler. Başakşehir’de maçın en fazla iz bırakan oyuncusu Trezequet ile etkili olurken farkı arttırabilecek fırsatları Aleksic ve Okaka ile kullanamadı.

Maçın adamı Volkan

Haberin Devamı

Maçın yıldızı maçın ikinci yarısında yaptığı kurtarışlarla geri dönüşe izin vermeyen Volkan Babacan’dı. Sonuçta Trabzonspor maçın ilk yarısındaki silik görüntüsünü ve yediği golleri, ikinci yarıdaki yüksek tempolu görüntüsüne rağmen bertaraf edemedi. Başakşehir aldığı galibiyetle sezon genelindeki başarısını hem şampiyonu devirerek hem de Avrupa’ya giderek taçlandırmış oldu.

YORUM YAZ