MENÜ

Hem kupada hem de ligde zirve yürüyüşü

Abone Ol Google News

Trabzonspor, Ekuban ve Sörloth'un Beşiktaş maçındaki 2. golü kopyalaması ile başladı rövanş maçına. Skor ve oyun Fenerbahçe için ümit vadetmese de tempolu oynayabilecek oyunculardan doğru seçilmiş 11 vardı sahada. Buna rağmen Fenerbahçe pozisyon üretmekte zorlandı, Hasan Ali'nin ortasında Deniz Türüç'ün nefis golü ile umutlandı. Trabzon için erken golün kıymetini bilemeyişi, Fenerbahçe için oyun üstünlüğü olmasa da turun geçilebileceğinin sinyalleri ilk yarının özetiydi. Sinyaller Ekici hamlesi ile birleşince 2. yarıya hareketli başladı Fenerbahçe. Fakat Ekici'nin denemeleri dışında pek pozisyon üretemedi. Emniyetli oynamaya çalışan Trabzon, Sörloth ve Abdülkadir Ömür ile maçı koparabilecek fırsatları kaçırdı. Fakat gecenin yıldızı takımı için beraberlik yeterli değil diyerek Sörloth'a nefis bir servis daha yaptı. Son sözü ise Novak söyledi ve Fırtına turu geçmeyi başararak 2 kulvarda da zirve yürüyüşüne devam etti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Fenerbahçe için seçimler nasıldı? İlk 11 seçimi de sonrasında Ekici hamlesi de doğruydu. Deniz Türüç'ün çıkışının biraz erken olduğunu düşünsem de genel anlamda hem Kayseri hem de ligde teknik ekip iyi kararlar vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Maçın starı

Ekuban attırdığı golün dışında Nwakaeme'nin sakatlığından sonra Trabzonspor'un hücumlarını, adam eksiltmeleri ve servisleri ile şekillendiren oyuncu oldu. Son servisi ile de turun kaderini ilan etti.

Maçın olayı

Emre Belözoğlu'nun ortada hiçbir gerginlik yokken atılması gecenin biraz da bana tuhaf gelen olayıydı. Emre Belözoğlu eğer saha kenarında görev alacaksa sağlıklı kararlar alabilmesi biraz bu sinirinden kurtulmasına bağlı.

Kısa mesaj

Bilal için Trabzonspor'da özellikle de böyle kritik maçlarda oynayabilecek kadar hazır demek zor.

YORUM YAZ