MENÜ

Hedef artık gençler olmalı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe adına gelecek vaadeden genç oyuncu transferlerinin haberleri hemen herkes için olumlu karşılanmıştı. Ancak yönetimin, gelecek vadeden bir yönetim olamayacağını kimse hesaba katmadı. Getirdiği teknik direktörden vazgeçti Ali Koç. Comolli transferleri sınıfta kaldı. Sportif anlamda başarı gelmediği gibi gelen hiçbir genç oyuncudan faydalanılamadı. Şimdi bu forma bulamayan gençlerin adı takasta geçiyor. Aslında bağış kampanyası yapmak kadar önemli olan konu göz ardı ediliyor.

Haberin Devamı

Kolay aşabilir

Fenerbahçe genç oyuncuları yetiştirme konusunda biraz kıpırdansa, her yıl faydalandığı 1-2 oyuncu çıkarabilse bu ekonomik dar boğazı daha kolay aşabilir. Uzun vadeli planlarla düzlüğe çıkılabilir. Santrfor transferi tabii ki önemli. Hatta sezon sonunda bulunduğun konumu belirleyecek en önemli detaylardan biri santrforunun iyi bir sezon geçirmiş olması bile olabilir. Seni şampiyon yapabilir.

Harcamamak gerek

Ancak yine de bu transferi yaparken potansiyeli yüksek genç oyuncuları bozuk para gibi harcamamak gerek. Artık değerini bulmuş yıldızları alabilmek için 30 yaşının üstünü beklemek zorunda olduğumuz bir dönemde genç ve yetenekli Türk oyuncularla ayakta kalabilmek tüm kulüplerin hedefi olmalı. Özellikle de Fenerbahçe’nin.

Haberin Devamı
YORUM YAZ