MENÜ

Göztepe şov

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Oyunu kontrol ettiği ilk 20-25 dakika içerisinde golleri kaçıran Osmanlıspor, Tayfur’un 25’teki golünden sonra yaşadığı özgüven kaybıyla bir daha o kontrolü eline alamadı. Özellikle ofansif oyuncu seçimlerine rağmen Göztepe’nin pozisyon bilgisi yüksek orta sahası Osmanlıspor’un topu öne oynamasını engelledi.

Buldukları ilk golde Scarione- Castro ikilisinin Kasımpaşa’dan kalma uyumu kadar Tayfur’un vuruş becerisi de çok yüksek. Maçın yıldızı Castro’nun yaptırdığı penaltıyla mücadeleyi de daha ilk yarıdan kopardılar. İkinci yarıya Bülent hoca, Regattin ve Cikalleshi ile başlamış olsa da oyuna iyi başlayan taraf Göztepe’ydi.

Beto’nun şansı Selçuk Şahin’in pozisyon bilgisi, Castro’nun enerjisi ve Scarione’nin organizatörlüğüyle maçın ikinci yarısını kontrol eden taraf oldular. Golleri yedikten sonra özgüveni düşen Osmanlıspor ise çok iyi oynamasa da girdiği pozisyonlarda becerikli değildi. Kaleci Beto ilk kez gol yemediği 4. haftada biraz şansının ama özellikle de defansta oynayan arkadaşlarının gücünü arkasında hissetti.

YORUM YAZ