MENÜ

Erken gol şart

Abone Ol Google News

Akhisar maçında görüldü ki sezonun ilk yarısına göre oynamaya daha istekli, disiplinli, kısacası toparlanmış ve kalitesi artmış bir Beşiktaş vardı. Özellikle Ljajic’in orkestra şefi gibi yönlendirdiği takımda, Dorukhan ve Medel’in enerjisi, Gökhan Gönül’ün özellikle ikinci yarıdaki temposu ve Karius’un performansı dikkat çekiciydi. Ancak Erzurumspor, İstanbul’da Akhisar takımı kadar yumuşak kalmayacaktır. Beşiktaş’ın üstüne gitmek yerine oyunu dar alana sıkıştırıp özellikle de Ljajic’i yakın savunarak fırsat kollayacak Erzurum, oyuncu kalitesi çok yüksek olmamasına rağmen mücadele gücü yüksek bir takım.

Haberin Devamı

Potansiyeli yüksek oyuncular mevcut

Eğer Beşiktaş erken bir gol bulup oyunu geniş alanda oynama şansını yakalayamazsa maçtan her türlü sonuç çıkabilir. Beşiktaş’ın maçı çözebilmek için Ljajic ve kalıp kalmayacağı belli olmayan Quaresma’nın haricinde tıpkı Dorukhan’ın yaptığı sürpriz işlere ihtiyacı var. Bu konuda potansiyeli yüksek oyuncular mevcut. Sahneye çıkıp çıkmayacaklarını ise göreceğiz.

Ön plana kim çıkar?

Protestoların hedefi Burak Yılmaz maçın yıldızı olma, taraftarın gönlünü kazanabilme ve kendini kabul ettirebilme adına maçın en isteklisi olacaktır.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Şenol Güneş’in Quaresma’nın gidiş ihtimaline göre bir kenarda ya Ljajic ya da santrfor özellikli Mustafa Pektemek tercihi maçın kaderini belirleyecek önemli ayrıntılardan biri.

YORUM YAZ