MENÜ

Elbette çok faydalı olur

Abone Ol Google News

UEFA kararı olumsuz olursa bugün adı geçen transferler yapılabilecek mi? İşte Fenerbahçe’nin yeni sezonun geleceği bu sorunun cevabında gizli. Skrtel kalır mı, Mahmut Tekdemir olur mu, Vedat Muriç konusunda Galatasaray’la olan mücadele kazanılır mı ya da adı geçen tüm hamlelerden olumsuz bir karar sonrası vazgeçilip bir “Feda” da Fenerbahçe’mi ilan eder. Açıkçası iki olasılık da çok uzak değil.

Haberin Devamı

Transferde adı geçen tüm oyuncuların takıma katkı verebilecek, özel oyuncular olduğu bir gerçek. Topal’la yolları ayırdıysan Mahmut doğru tercih mesela. Bonservis ödemekte zorlanıyorsan Skrtel’i ikna etmek önemli. Santrfor konusunda bir forma rekabeti oluşturacaksan ki Ersun Yanal elinde ne kadar çok forvet oyuncusu olursa bu oyunculardan o kadar faydalanan bir teknik direktör iken Vedat Muriç gibi bir seçeneği kim istemez.

Saygı duyduğu isim

Kolarov’un kalitesi her takıma çok şey katar. Son olarak belki Süper Lig tarihinin en yaşlı oyuncu transferi Emre Belözoğlu’na gelelim. Bana göre zaman zaman oyuncu, bazen takımı ateşleyebilecek herkesin saygı duyduğu bir abi, daha da ileri gideyim belki biraz da Ersun Yanal’ın yardımcılığını yapacak.

Haberin Devamı

Doğru zamanlarda oynatılır ve kendisi için maç seçilir ise futbolcu olarak çok faydalı olur elbette. Ama bana göre transferinin asıl nedeni Fenerbahçe takımının içerisinde eksik olan lider oyuncu ihtiyacının giderilebilmesi. Yeni transfer Allahyar’ı çok iyi tanımıyoruz. Şu an için soru işareti ancak sonrasında göstereceği performans, onun adına belirleyici olacak.

YORUM YAZ