MENÜ

Ciddiye almıyorlar

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Uzun zamandan sonra ilk kez doğru 11’le başladı Advocaat. Tek defansif ön libero Mehmet Topal’ın yanına hücumu destekleyecek iki, sekiz numara Ozan ve Alper’i koymuştu. Maçın başında tek soru işareti henüz ligde golü bulunmayan ve Kasımpaşa maçında çabuk yorulan Volkan Şen tercihiydi. Set hücumunu sezon başından beri en fazla denediği maçlardan birini oynadı. Ama değişen bir şey yoktu. Özellikle top Lens’in ayağına gelmeden Fenerbahçe’nin yaratıcılığı sınıfta kaldı.

Formda santrfor...

Gaziantepspor’un golünde Neustadter ve Skrtel ikilisinin bir kez daha Kjaer yokluğunda bu takımın ideal stoper tandemi olmadığı ortaya çıktı. Maçın tamamında iyi oynayan Lens’e Alper Potuk ilk yarıda eşlik etti ve Feanerbahçe golü buldu. Sezon içerisinde geri dönüşleri kötü olmasına rağmen daha ilk yarıda maçı dengelediler. Ama ikinci yarıda Alper de yorulunca iş yine Lens’e kaldı. Fakat son 6- 7 haftadır, bir türlü bulunamayan formda santrfor yine bulunamamıştı. Gaziantepspor, çok tehditkar oynamamasına rağmen Advocaat yine hamlelerini 70’e kadar sakladı.

1 puana sevindirdi!

Maçın sonuna doğru Fenerbahçe iki puan kaybediyor derken Gaziantepspor, Kangwa’nın kaçırdığı gol, Fenerbahçe’yi neredeyse 1 puana sevindirdi. Advocaat ise üçüncü oyuncu değişikliğinde hücumcu Alper Potuk yerine defansif Souza’yı alarak bizi şaşırtma geleneğini bozmadı. Yine de şampiyonluk yarışından kopan Fenerbahçe’nin artık Advocaat üzerinden yapılan eleştirilerden ziyade oyuncu performanslarını sorgulaması da şart. Özellikle Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın önemli bir hedef olması ama bu durumun oyuncular tarafından ciddiye alınmaması Fenerbahçe için çok büyük problem.

YORUM YAZ