MENÜ

Boğalar favori

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İspanya turnuvanın topu en fazla ayağında tutan ve en çok pas yakan takımlarından. Aynı zamanda savunmayı da topu rakiplerine vermeden yapmaya çalışıyorlar. Ancak bu konuda hücumdaki kadar başarılı değiller. Topu kaybettiklerinde çabuk çıkan takımlara karşı çok sıkıntı yaşıyorlar. Henüz maç kaybetmemiş olmasına rağmen kolay gol yemeleri Rusya maçı ile başlayacak süreçte en büyük problemleri olur. Rusya ise ev sahibi olarak grup maçlarına müthiş başlangıç yapmasına rağmen son Uruguay maçında işler tersine döndü.

Büyük resme bakınca...

Erken eksik kalmaları farklı mağlubiyetin en önemli nedeniydi. Yine büyük resme bakınca favori İspanya. Ancak öne geçmeyi başarabilirse fizik olarak güçlü ve dayanıklı Rusya evsahibi olmanın avantajını daha fazla kullanabilir. Son olarak İspanya’yı favori yapan bir diğer özelliği ise tecrübe ve stresli anlarda sakin kalabilmesi.

Ön plana kim çıkar?

İspanya tarafında oyun organizasyonunun en önemli parçası İniesta ve Diego Costa maçın kilit adamları. Rusya tarafında ise turnuvaya yedek başlamasına rağmen Denis Cheryshev çok formda ve skora en yakın oyuncu.

Bu istatistiğe dikkat!

İspanya’nın 2 maçta yediği 5 gol çok dikkat çekici. Bakalım bu maçta nasıl bir savunma performansı gösterecekler.

Kısa mesaj

Rusya taraftar desteğiyle İspanya’nın oyununu tatlı sert oyunuyla bozarak sürpriz yapabilir. Tabi savunma yaparken İspanya’nın en özel oyuncusu İniesta’nın üzerinde kuracağı baskı yine maçın belirleyici ayrıntılarından biri.

YORUM YAZ