MENÜ

Beto ve arkadaşları

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sezon genelinde pas trafiğinin en doğru yapıldığı ilk yarıda oyuna ağırlıklarını koyan Sosa ve Abdülkadir oynadıkları kadar arkadaşlarını da oynattılar. Oynanan oyunun karşılığı olarak da hem baskı yaptılar hem de pozisyona girdiler. Fakat Beto yaptığı kurtarışlarla daha ilk yarıdan maçın yıldızı olsa da Göztepe tarafında henüz gol ya da asisti olmayan ancak mecburiyetten santrafor oynayan Gouffran’la topu rakip kaleye götürmekte zorlandıkları bir görüntü vardı. Ve bu görüntü Tamer Tuna’yı Demba Ba hamlesine itti.

Oyun yine Trabzonspor’un kontrolünde olsada Göztepe daha tehditkar bir görüntüdeydi. Rıza hocanın Yusuf hamlesi gelse de yorgunluk seviyesi artan Trabzonspor Beto ve arkadaşlarına diş geçiremedi. Sonuçta ikramlarla dolu hafta geri çevirmelerle bitti. Özellikle Göztepe için kazanç olsa da Trabzonspor çok önemli 2 puanı iyi oynamasına rağmen kaybetti.

Gecenin sorusu

Rodallega,Burak Yılmaz’ın yokluğunu doldurabilir mi? Sezon başından beri gösterdği performanslar bu maçta da değişmedi. Cevap: Hayır.

Maçın starı

Göztepe kalecisi Beto, özellikle maçın ilk yarısı yaptığı kurtarışlarla takımının en iyisi oldu.

Maçın olayı

İlerleyen haftalarda Abdülkadir ve Sosa’nın uymuna diğer arkadaşları ayak uydurursa ligin en keyif veren takımlarından biri Trabzonspor olabilir.

Kısa mesaj

Yeni transfer Novak, çabuk uyum sağlayabilecek bir görüntü verdi.

YORUM YAZ