MENÜ

Bakasetas başladı, Djaniny bitirdi

Abone Ol Google News

Sezon başlangıcını Molde maçlarından sonra Malatya'da daha 3. dakikada attığı golle lige taşıyan Bakasetas takımı adına maçın zor geçme ihtimalini daha maçın başında ortadan kaldırdı. Erken golün getirisi olan boş alanlar Gervinho ve Nwakaeme için adeta bulunmaz nimet gibiydi. Karşılıklı ikramlar başladı. Djaniny Nwakaeme'ye, Nwakaeme Gervinho'ya, Gervinho Hamsik'e derken Adem Büyük'ün golüne rağmen Trabzonspor daha ilk yarıdan maçı garantiye aldı. Bu garanti Abdullah Avcı'nın, Cornelius hamlesine rağmen düşük tempolu 2. yarının hikayesini belirleyen etken oldu. Yine de Djaniny yaptırdığı penaltıyı gol yaparak takımı adına skoru artırdı. Malatyaspor'un gol için çabalamasına rağmen finalleri yapamayışı mağlubiyeti kaçınılmaz hale getirdi. Trabzonspor oluşturduğu kadro ile kolay maç çözen, göze hoş gelen futbol vaadini daha ilk maçtan gerçekleştirmeye başladı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Cornelius için ilk izlenimler neydi? Elbette Trabzonspor'un birbirine uyumlu, çabuk düşünüp adam eksilten forvetlerine göre farklı gözüküyor. Ancak kapanan savunmalara karşı kenarlardan gelen yüksek toplardaki etkinliği çok önemli olacaktır.

Haberin Devamı

Maçın starı

Bakasetas, Djaniny, Gervinho ve Hamsik'e hakkını vererek Nwakaeme maçın yıldızı oldu. İnanılmaz yeteneğini soğukkanlılığı ile birleştirince izlemeye doyulmayan bir oyuncu olduğunu yine gösterdi.

Maçın olayı

Atılan gollerin forvet hattı ve bu hatta oynamaya meyilli Hamsik ve Bakasetas arasında asist ve gol dağılımındaki uyum maçın olayıydı. Asistler ve goller neredeyse eşit paylaşıldı.

Kısa mesaj

Malatyaspor kadrosu bu skora rağmen iyi bir kadro. Özellikle ilk golün erken gelişi oyun konsantrasyonunu takımın elinden almış gözüktü.

YORUM YAZ