MENÜ

Aslan, Kadıköy'de istediğini aldı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fernando’nun ilk 11’e dönüşüyle savunma göbeğini pozisyon bilgisi yüksek bir ön libero ile destekleyen Galatasaray, topun arkasına çabuk geçtiği ilk yarı boyunca Fenerbahçe’ye doğru dürüst pozisyon vermedi. Aslan, çabuk oynadığı zamanlarda da Gomis’le rakibini tehdit etti.

Fenerbahçe’de ise yine kalabalık savunmaya hücum etmenin sıkıntısı vardı. Soldado ve Mehmet Ekici tercihleri ile Galatasaray kalesine daha fazla gitme planı tutmadı. 2. yarı ise karşılıklı hamleler içinde en fazla Aykut Kocaman’ın Fernandao ile çift santrfora dönüşü etkili oldu.

Düşük kaliteli futbol

Baskıyı artıran Fenerbahçe, Giuliano ve Fernandao ile mutlak golleri kaçırınca son 20 dakika savunmada kalmayı tercih eden Galatasaray istediğini alan taraf oldu. Ve yine dünya derbisi dediğimiz bir Fenerbahçe-Galatasaray maçı düşük kaliteli futbolla başladığı gibi bitti.

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı ne kadar? Bu beraberlikten sonra bugünkü derbi nasıl biterse bitsin Fenerbahçe’nin şansı yüzde 20.

Maçın starı

Hem Volkan Demirel hem de Muslera maçın tüm pozisyonlarında büyük takım kalecisi nasıl olur ispatlarcasına kurtarışlar yaparak derbinin kader adamları oldular.

Maçın olayı

19 yıllık mağlup olmama serisi devam etmesine rağmen Galatasaray’ın aldığı puan en az galibiyet kadar değerliydi.

Kısa mesaj

Bülent Yıldırım zaman zaman kartlık pozisyonları maçın tansiyonunu yükseltmemek adına görmezden geldi.





YORUM YAZ