MENÜ

Akdeniz'de Avrupa derbisi

Abone Ol Google News

Akdeniz derbisinde durumu sıkıntılı olan taraf yok belki ama hedefi olan taraf Alanyaspor. Erol Bulut’la çok başarılı bir sezon geçirirken hem kupanın ortağı durumundalar hem de ilk 3 sıra için iddialılar. Bu iddia da bana göre Alanyaspor’u maçın favorisi yapıyor. Aslında iki takımın da Jahovic ve Sinan Gümüş döndüğünde hücumda özel oyuncuları fazla ama Cisse, Bakasetas, Efecan ve hamle oyuncusu da olsa Fernandes’li Alanya sezonun geneli düşünüldüğünde ağır basıyorlar. Antalya’nın Trabzon’da aldığı puan ve mücadelesi, Tamer Tuna’nın kulübesi neredeyse bomboş olmasına rağmen iyi iş çıkardığı gerçek. Ancak belki de tarihinin en iyi sezonunu geçiren Alanyaspor’da yüksek moralli ve yaptığı işten keyif alan oyuncu sayısı çok fazla.

Haberin Devamı

Bu kadar yaklaşmışken...

Salih Uçan’ı kazanan, Tzavellas, N’Sakala ve Caulker’dan yüksek verim alan Erol Bulut bu sezonun Okan Buruk’la beraber en başarılı hocası olmayı şimdiden başarmışken işin sonunu getirmeye, yani hedefe ulaşmaya çok yakın.

Ön plana kim çıkar?

Alanya’nın gol kralı adayı Cisse’nin arkadaşları ile yakaladığı uyum takımı adına çok önemli, Antalyaspor’da ise oynarsa Sinan Gümüş ve Jahovic hücumda fark yaratabilecek oyuncular.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Erol Bulut sezonun geneline, Tamer Tuna ise ikinci yarıya damga vuran hocalardan. Genç teknik adamların taktik mücadelesi seyir zevki yüksek bir maç vadediyor. Beklentileri karşılamaları önemli.

YORUM YAZ