MENÜ

Lens'e yapılan penaltı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Uzatmalara kalan maçta fizik, kondisyon olarak başarılı bir performans sergileyen Halil Umut Meler’in kullandığı kartlar yerindeydi. Bazı faul değerlendirmelerinde hata yapsa da genel performansı kabul edilebilir düzeydeydi. Maçın 33. dakikasında Uğur Uçar- Hasan Ali mücadelesinde, bana göre sarı kartı gerektiren bir durum yoktu.

Uğur’un ayağı Hasan’ın sırtına geliyor ancak basmamak için azami gayret sarf ediyordu. Hakemin faul çalmaması eleştirilebilir ancak ikinci sarı kart ve kırmızı kart beklentisinin gereksiz olduğunu düşünüyorum. 81. dakikada Başakşehir ceza sahasında Epureanu, Lens’le girdiği mücadelede, Lens’in ayaklarını makasa alarak düşürdü.

Maç içerisinde bu pozisyon için çok fazla tepki oluşmasa da, ben bu pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. İki uzatma devresi arasında mola verilmez ama Meler verdi. Soyunma odasına giden Volkan’ı beklemesini de hiç anlayamadım. Sakatlanıp saha kenarına gelen oyuncuyu beklemeden maça başlanıldığına göre, soyunma odasındaki oyuncu neden beklenir ki?

YORUM YAZ