MENÜ

Hedefe ulaşmadı

Abone Ol Google News

Sayın Zekeriya Alp’in yaptığı toplantının hedefe ulaştığını düşünmüyorum. Tartışmaları sonlandırmadığı gibi, yeni tartışmalara da zemin hazırladı. Çünkü futbol kamuoyunda ikna edilmesi mümkün olmayan, inandığının peşinde koşan bir kitle var. Alp’le ilgili iki farklı itham da bunun göstergesi değil mi? Bir grup Zekeriya Alp’in Koç grubuyla olan ticari ilişkisini gündeme getiriyor. Bu ticari ilişkiden dolayı, Zekeriya Alp’in Fenerbahçe’ye iltimas yapabileceğini ima ediyor. Buna inananların sayısı hayli fazla.

Haberin Devamı

Hakemlere mesaj...

Diğer bir grup da Fenerbahçe’nin kazandığı maçları yöneten hakemlerin, Alp’in Kurulu tarafından cezalandırıldığını ve ertesi hafta maç verilmediğine inanıyor. Bu yolla da hakemlere mesaj verildiğini ifade ediyorlar. Yani Alp, futbol kamuoyunun bir gruba göre Fenerbahçe sempatizanıyken, bir grubuna göre de Fenerbahçe düşmanı konumunda!

Bilginin peşinde değiliz!

Çoğunluğun böylesi zıt iki gruba ayrılabildiği bir ortamda, söylediklerinizin hedefe ulaşmasını beklemek de hayalcilik olur. Maalesef gerçeğimiz bu. Bence dün de öyle oldu. Kimse paylaşılan bilgilerle, istatistiklerle ilgilenmedi. Herkes işin magazin boyutuna odaklandı.

Haberin Devamı

Sadece 6 kişi vardı!

Dün Riva’da Şenol Güneş ya da Nihat Özdemir toplantı yapıyor olsa bu kadar kalabalık olmazdı. Sene başı UEFA eğitimcisi Hollandalı Dany Makkelie’nin VAR ile ilgili sunumuna ve MHK’nin değişen oyun kurallarıyla ilgili toplantısına, yine bütün basın davetliydi. O sunumda ilk yarı boyunca tartıştığımız konuların tamamı bilgi olarak paylaşılmıştı. O toplantıda sadece 6 kişi vardı. Dün ise 60’ın üzerinde katılım vardı. Bu bile bizim bilginin peşinde koşmadığımızı ama tartışmalarla beslendiğimizi göstermesi açısından önemli bir delildi.

YORUM YAZ