MENÜ

Gri pozisyonlara harcanan hakemler

Abone Ol Google News

Haftanın hakem atamalarını eleştirmeye kalksam, birçok kusur bulurum. Hangi birini sayayım? 18. hafta Galatasaray maçında düdük çalan Alper Ulusoy’un, 20. haftada tekrar Galatasaray maçına atanmasını mı? Yönettiği her maç sorunlu olan hakemin tekrar tekrar maç almasını mı? Bazı hakemlerin bazı takımlarla akraba yapılmasını mı?

Haberin Devamı

Meteliğe kurşun!

Namoğlu ile ilgili daha önce şöyle bir yorum da bulunmuştum: “Namoğlu sermayeyi kediye yükleyen tüccar gibi! Bolluk zamanı gelirini har vurup harman savurdu, şimdi meteliğe kurşun atıyor!” diye... Atamaları eleştirirken, “O maça Arslanboğa atanır mı, bu maça Ulusoy atanır mı?” diye söze başlıyorum. Sonra durup düşünüyorum... Başka çare yok. Namoğlu elindeki kadroyu öyle hoyrat kullandı ki, elinde kalanlarla ancak böyle bir atama yapabiliyor. Alternatifi yok, kalmadı... Fenerbahçe maçına Arslanboğa’yı atamamış olsa elinde aynı kalitede başka hakemi yok.

Aydınus ve Meler yok

Aydınus ve Meler’in 20. haftada da maçları yok. MHK’nin belirli takımlar aleyhine hata yapıldığında ya da bir kulüp sesini fazla yükselttiğinde, hakemleri dinlendirmeye alması, diğer hakemler açısından bir mesaj olarak algılanacaktır. Ve bu durum hakem yönetimleri açısından ciddi bir zafiyet doğuracaktır. Bu MHK, “gri” olarak adlandırılacak pozisyonlarda hakem harcayıp, camiaya hakaret edenlerle kol kola gezdiği sürece; yarınlarda çok güzel sözlerle anılmayacaktır...

Haberin Devamı
YORUM YAZ