MENÜ

Doğruluk oranı yüksekti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

FIFA kokartlı Hüseyin Göçek sezonu geç kapatıp, erken açan hakemlerimizden. Euro 2016 ’da Cüneyt Çakır’ın ilave yardımcı hakemliğini yapan ve Avrupa Kupaları ön eleme maçlarında görev alan Göçek; geçtiğimiz hafta da Trabzonspor- Kasımpaşa maçındaydı. Sezonu erken açmasından dolayı; sezon başı tedirginliği üzerinde yoktu. Sahanın en diri adamı Göçek’ti. Maçın başından sonuna kadar kontrolü elinden bırakmadı. Sadece kendisine ihtiyaç duyulduğunda ortaya çıktı. Çaldığı düdüklerde doğruluk oranı çok yüksekti. Oyuncuların saygısını kazandı ve bu durum onun işini fazlasıyla kolaylaştırdı.

Oyuncular centilmence oynadı

Gergin geçmeyen maçta, oyunu akışına bıraktı, avantaja önem verdi. Oyun süresince herhangi bir kart hatası yapmadı. Elini bir kez cebine attı. Galatasaray’dan Carole’e sarı kart gösterdi. Net ve tartışmasız bir karttı. Carole, Rodallega’nın ayağına basmıştı. Galatasaray’ın beraberlik golü öncesi Selçuk-Rodallega mücadelesinde; Selçuk’un Rodallaga’ya faulü gerektirecek bir
teması olmamıştı. Hakem de haklı olarak pozisyonu devam ettirdi. Dolayısıyla Galatasaray’ın golünde tartışılacak bir durum yoktu. Hakemi zorlayacak önemli pozisyonların yaşanmadığı, oyuncuların centilmence mücadele ettiği maçta; Göçek ve ekibi tartışmalardan uzak bir yönetim göstermiş oldular.

YORUM YAZ