MENÜ

Böyle atama mı olur!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

1.Lig’de sona yaklaşılırken şampiyonluk, play-off ve kümede kalma mücadelesi kıran kırana devam ediyor. Takımlar, fmutbolcular, yöneticiler, teknik direktörler her zamankinden daha çok dikkat kesildiler. En ufak bir hatanın bütün bir sezonu yok sayacağını biliyorlar. Bizim Merkez Hakem Kurulu (MHK) ise hâlâ aynı kafada. Önlerinde ne bir ajandaları var, ne de planlamaları. Kafalarına göre hakem atamaya devam ediyorlar!

Kişiliğine kefilim ama...

İşte son örnek: Kardeşi (Erce Kardeşler), Altınordu kalesini koruyan Arda Kardeşler, Göztepe maçına görevlendirildi. Kısa bir hatırlatma; Altınordu ve Göztepe play-off’a kalmak için birbirleriyle yarışıyor. Biri tökezlese, diğeri ilk 6’ya kalacak. Şunu ifade edeyim...

40 hakem içinden

Arda Kardeşler’in kişiliğine ve karakterine en başta ben kefilim. Kardeşinin de ondan en ufak bir beklentisinin olduğuna ihtimal vermem. Anlamadığım nokta; 40 hakem içinden neden Arda tercih edilmiş. Bana göre bu sadece, ‘iş bilmezlik, yeteneksizlik ve bilgisizlikle’ izah edilebilir.

Senaryolar yazılır

Hatalı bir penaltı kararıyla Göztepe yenilse, ne senaryolar yazılır, ne tartışmalar yapılır... Hakemi böylesine zorda bırakmak MHK’ye ne kazandırmıştır acaba!

YORUM YAZ