MENÜ

Zevkli ama zaaf dolu bir maç!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe’nin ofansif görünümlü dizilişinin Beşiktaş’ı iştahlandıracağı öngörülebilirdi. Demek öngörülemedi!.. Beşiktaş önce defansın göbeğine uzun oynayıp, dönen toplarda yüzünü kalesine dönmek zorunda kalan Mehmet Topal üzerinden oyunu rakip alana yıktı. Bu nedenle ilk 25 dakika Fenerbahçe şaşkın, arzu içindeki Beşiktaş ise kıpır kıpırdı.

Haberin Devamı

Devrenin sonuna doğru gol aramaya çıkan Fenerbahçe, Kagawa’nın alan görüşüne takılınca devre onlar için ürkütücü bitti. Ancak ilk devre şıkır şıkır oynayan Beşiktaş gitti yerine Fenerbahçe geldi. Valbuena ve Ayew’le takımın topla oynamasına izin verince maç bir anda dengeye geldi. Her yanıyla tuhaf, eğlenceli, izlenir ve zaafiyetlerle dolu bir maç oldu.

Gecenin sorusu

İki takım için de söylemek gerekirse bir maç bu kadar kolay elden kaçırılır mı? İlk devre Fenerbahçe ikincisinde ev sahibi.

Maçın starı

Maçın hemen başında oyunun takımının eline geçmesine büyük katkı veren Gökhan Gönül ile Beşiktaş için top kaybetmeden oyunu çekip çeviren Kagawa. Fenerbahçe’de ise Zajc ve Valbuena.

Haberin Devamı

Maçın olayı

İlk devrenin en sorunlu oyuncuları Sadık ile Hasan Ali’nin ikinci devre maçı çeviren oyuncular olması.

Kısa mesaj

3-0 önde soyunma odasına giren Beşiktaş’ın 12 dakikada oyunu elinden kaçırması hayli tuhaf kaçtı.

YORUM YAZ