MENÜ

Müthiş ikili...

Abone Ol Google News

Başta merak konusu olan, Fenerbahçe sahaya üçlü mü dörtlü mü ve de Mesut’la mı çıkacaktı. Ve tam da kulüp başkanının zımnen işaret ettiği gibi sahadaydılar; dörtlü ve Mesut ile... Başta şaşkındılar, Feghouli benzer koşularla iki kez dörtlü savunmayı dağıttı! Biri de gol oldu... Peki, savunma dörtlü olmasına dörtlüydü de böylesi önemli bir maçta stoper tandeminde neden Avrupa’ya transferi konuşulan Szalai değil de geçen sezonun tartışmalı ismi Tisserand vardı acaba? İlginç değil mi? Fenerbahçe için maçın ilk yarıdaki en iyisi İrfan Can rakip alandaki defans arkası boşluğu iyi gözleyince maçın tamamında vasatı aşamayan Mesut Özil golü yaptı.

Haberin Devamı

Kim en iyisiydi

Akabinde ‘’Nerede bu derbi gerilimi?’’ beklentisinde olanlar için gösteri başladı ve ortalık yok yere karıştı. Peki neden? Çünkü burası Türkiye ve burada futbol, oynamaktan çok bir biçimde rakibi oynatmamaktan geçiyor! Sonuçta bir takım yener ya da yenilir ama faturayı ödeyecek olan her daim hakemdir değil mi! Galatasaray, Kerem’in hız ve seriliğini kullanma konusunda oyununu her hafta geliştiriyorsa da takımın yardımı şart. Karşı tarafta ise Kim gerek bireysel savunmada gerekse defanstan çıkışların örgütlenmesinde takımının en iyisiydi. Elbette Berke Özer’i maçtaki oyuncuların en önüne koymak gerek. Kim ile takımını maçta tutan oydu.

Haberin Devamı

Sorular yanıt bekliyor

Tisserand’ın kırmızı kartının ardından stoper bölgesinden gelen ve VAR iptaline uzanan pozisyonun sabaha kadar ülkeyi meşgul edeceğini tahmin etmek zor olmasa gerek. Eksik rakibinden gelen uzun topu Marcao’yla karşılayan ancak Taylan’ın alanı boşaltmasıyla gelen golün ortalığı karıştıracağı kesindi, karıştırdı da. Ummadığı bir galibiyet alan Fenerbahçe maçı kazandı ama üçlü mü dörtlü mü ya da Mesut Özil sahada mı olacak soruları hala yanıt bekliyor. Galatasaray mı? Maçı kaybettiler ama onların cebinde iki yıl yapılanma payı var.

YORUM YAZ