MENÜ

Beşiktaş oynadı biz göremedik!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Malum memleket ‘bayram havası’nda. Ben de havaya uygun olarak bayramı annem, kardeşim ve yeğenimle geçirmek için Seferihisar/Sığacık hattındayım. Biliyorsunuz ülkede futbol denince akla futbolcu değil, ‘marka değeri’ geliyor. Yüksek kabiliyetli futbol yöneticileri de bu markayı yükseltmek için 7/24 kafa patlatıyorlar! Sonuç; kimse maç izlemiyor/izleyemiyor...

Geçen yıl taraftarlarını seferi yapıp iki stattan da uzak tutan pek maharetli Beşiktaş yöneticileri, Feyenoord maçının yayın haklarını, ‘devlet kanalı Digitürk’e satmış. Devlet de malum, fırsat eline geçti mi ‘eli halkının cebinde olan’ bir organizasyondur. Fakat ne yazık ki müthiş yanılgı içinde olan halk, devleti hâlâ kendine hizmet eden bir yapı zanneder, buna inanır.

İşte o devletin eli yine cepteydi.. Ve bu maçı aklı erdiğinden bu yana Beşiktaşlı olan bana ve benim gibi evinden uzakta olan tahminen birkaç milyondan fazla Beşiktaşlı’ya izlettirmedi. Çünkü Digitürk, kapısını çaldığım 5-6 esnafın kimisinden 300 kiminden ise 350 TL istemiş. Haliyle kimse o parayı vermediğinden ‘hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı’ vardı. Sonunda yardımımıza gençler yetişti de maça Kerim’in golünden 30 saniye önce bilgisayar üzerinden ‘uluslararası’ ancak ‘takılmalı’ bağlantı kurduk. Bunu da bulamayanlar vardır yine de ‘şükür’ diyelim! Tek avuntumuz ise ‘Şanlı Beşiktaşımız’ın galibiyeti oldu ve doğrusu bu da her şeye değerdi.

YORUM YAZ