MENÜ

Olmuyor beyler

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kanatlar işlemeyince göbeğe dönülmek isteniyor. Rakip de orayı kalabalık tutunca yok olup gidiyor az bulunan ataklar. Yardımlaşma birbirinden bu kadar uzak oynayan bir takımda mümkün değil. Araya mutlaka rakipler giriyor ve oyun kurgusunu rahatlıkla bozuyor. Melo'nun oyun içerisindeki isyanı ve rakibe hırçın baskısı olmasa Galatasaray hazırlık maçı kıvamında 90 dakikalar oynuyor.

Selçuk'a bir haller olmuş. 2 metre yanına pas atarak işten sıyrılmaya çalışıyor. Öne/araya/defans arkasına koşu yapan arkadaşlarını topla buluşturduğu o güzellikler tarihte kaldı sanki. Satılacak diye kenara bırakılan Chedjou, Şampiyonlar Ligi'nin ilk puanına Cim Bom'u kavuşturuyor. Bu planlamayı yapan kimse acil çıkış kapısından gitmeli.

Sneijder ise bütün cephanesini Dünya Kupası için depolamış ve hepsini harcamış gözüküyor. Genelde futbolcularda bir memnuniyetsizlik hali var ki, sezon başı için bu çok tehlikeli bir görüntü. Ve Prandelli, deneme yanılmayla Galatasaray'da sistem aranmaz. Tecrübenin gereği, doğruyu diğer hocalardan daha çabuk bulması lazım. Kenarda ona bakınca neyi niçin yaptığını anlayamıyoruz.

Napoli'li ikizler Pandev ve Dzemaili, beklentilerin maalesef uzağında. Son güne sıkıştırılan transferlerin mucitleri acaba ne düşünüyorlar. Cim Bom bir sürü dış etkenle uğraşırken, onu ayağa kaldıracak, kaldırması beklenen futbol takımı üzerine düşen sorumluluğu anlamalı ve istenileni vermeli.

YORUM YAZ