MENÜ

Bu lig n'olacak!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çarşamba gününün coşkulu kalabalığı tribünlerde yoktu, Sevilla maçının heyecan veren 11’i de sahada... Kadroya bakınca; Bir de maç öncesi sahada ısınanlara, üstüne üstlük seyircinin azlığına, stadın havasının aldırmazlığına kaza olacağı belliydi. Bu havada Sevilla maçının ‘hoşluğu’, Bursa maçının nahoşluğuna döndü. Oysa ki bu tip ‘ailece’ değişiklikler daha önceki Gaziantep maçında da yapılmış ve ızdırap romanı gibiydi. Bu tip değişiklikler kenarda oturtuklarınızı; şans vermeden önce, motive edip hazırlarsanız yapılabilir.
Samet Hoca’nın hafta boyunca hazırlandığı rakibinin kadro değişikliği onu da, futbolcuları da şaşırtmıştı. Fenerbahçeliler kendilerinden bekleneni veremeyince, Samet Hoca rahatladı. 5. ve 6. dakikada İlhan becereksizliği, sanki kaçan Fenerbahçe’nin şalterini indirdi, elektriğini kesti. Fenerbahçeli futbolcular pas trafiğini işletemedi.
Bursa’nın tuzağına düşüp ‘oyun boyunu’ uzattılar. Bursa’ya boş alan bıraktılar, Serkan’ın erken sakatlığı ile oyuna giren Sinan da tam istediği pozisyonları bulmuş oldu. Samet Hoca, Sinan’ın karşısında dağınık Fenerbahçe’yi görünce cesaretlenip Volkan’ı alınca, ızdırap dolu anlar başladı. Hadi Zico buna önlem almadı, peki şans verilen futbolcular niye bu duruma aldırmadı.
İlhan ve Semih üzerinden oynama ısrarı, Fenerbahçe’nin yanlışıydı. Egemen ve Ömer, bütün toplarda onları ezdi. Kanarya kanatları oyuna taşımaya çalıştığında Önder ile Vederson, içeri katederek başka bir yanlış yapmış oldular. Ve seyredenlere sordurdular: Şampiyonlar Ligi tamam da, bu lig n’olacak?!!

YORUM YAZ