MENÜ

Yoruma açık değil

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Pencerenin diğer bir tarafından bakacak olursak, Hakan Sivriservi doğru bir kararla Bobo’yu atarak, aslında Beşiktaş’ın fazlalığını almış oldu. Diğer bir deyişle, Ertuğrul Sağlam’ın takımına uyguladığı dayatmayı, ortadan kaldırdı. Doğanın da kanunu budur. Akan su, mecranı eninde sonunda bulur.
Savunmacısız bir orta alan kurma zorluğuna düşebilirsiniz, ama bu durumu bir başka yolla telafi etmenin çaresi, bir de üstüne üçlü forvet kurgulamakla tüy dikmek olamaz. Sonrasında gelişenleri de hakeme yükleyemezsiniz... Aslı astarı yok. Necati ve İbrahim Akın gibi iki ehli keyif oyuncuya cirit attıracak bir rakip baskısına maruz kalmış olmak, sadece bir teknik direktör vurdum duymazlığıdır. Başka bir yoruma da açık değildir. Bobo’nun olmadığı koca bir ikinci yarıda Beşiktaş’ın rakibi karşısında oyunda geriye düşmemesi, hatta rakip kalede daha atak görünmesi, Siyah-Beyazlı ekipte ilk elden ortaya konan fazlalığı da yeterince açığa çıkarmıştır.
Serdar Özkan’ı seyretme eziyetine katlanabilen bir teknik direktör yüreğinin, mangal gibi olduğu söylenebilir. Delgado’nun vurdum duymazlığına sabır gücü olan takım arkadaşlarının olduğu gibi. Holosko ile Nobre’nin hem forvet hem orta alanı kapsayan oyun güçleri, belki de tek tesellisidir Beşiktaşlı’nın. Ben şampiyonluğa oynayan bir teknik direktörün ilk 11’ini sahaya sürdükten sonra, bu denli seyirci kalabileceği bir maç daha hatırlamıyorum.

YORUM YAZ