MENÜ

Tello farkı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Doğrusunu söylemek gerekirse, bir maharetti!.. Beşiktaşlı ve Antalyalı oyuncular, basit oynanan ve böyle oynandığında aleme keyif veren bu güzel oyunu, nasıl olduysa, içinden çıkılmaz bir işkence gösterisine dönüştürdüler. Oynayanın da, seyredenin de en güçlü yanı; sabrı olmalıydı.
Umarız Denizli, bunları da hesap ederek gelmiştir Beşiktaş’a. Başta Bobo ve Serdar Özkan’a katlanmak için, teknik bilgi ve tecrübeden öte, bir insana engin sabır lazım. Böylesi futbolculara da, azıcık utanma duygusu.
Üç sağ kenar tandanslı oyuncunun harmanlanması, Beşiktaş’ın ilk yarıda, saha içi düzenini karıştıran bir unsurdu. Nitekim Denizli, ikinci yarıda bunu görüp, oyuna sadece Tello’yu almakla, işi çözdü. Beşiktaş, yumak olmaktan kurtulup, sahanın bütününü kullanmaya başladı. Kornerden gelen golün, kilidi açmasından sonra, Beşiktaş’ın farklı sonuca ulaşması da zor olmadı. Tello, kornerden Cisse’ye attırdığı golün dışında (özellikle attırdı) oynadığı oyun ve organizasyon göreviyle maça damgasını vuran isim oldu. Attığı üçüncü gol ise, tek kelimeyle şaheserdi. Bir de Beşiktaş’ın Çek oyuncularını kutlamak gerek. Maç seçmeden, her 90 dakikaya aynı özveri ve disiplinle çıktıkları için. Denizli’ye gelince... Kalifiye bir kadro aldığı için sevindiğini biliyoruz. Ama dikkat etmesi gerek. Beşiktaş’ın Serdar Kurtuluş, Ekrem, Uğur İnceman gibi, iyi niyetli formsuzları ile; Bobo ve Serdar Özkan gibi, yetenekli ciddiyetsizleri var. İşi çokta kolay değil.

YORUM YAZ