MENÜ

Polat'ın zor sınavı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sayın Adnan Polat, 3 tecrübeli ve kaliteli isim alacaklarını söyledi. Taraftarlar açısından ‘müjde’ olarak değerlendirilebilecek bu açıklama ‘Polat’ı fena halde bağlar ve zorlar.’ Zamanında Sayın Özhan Canaydın da bazı sözler vermiş, ancak yerine getiremeyince “Bundan sonra ‘Allah bir’ dese, inanmayız” şeklinde taraftar tepkileri almıştı. Polat’ın ‘bulunduğu mevkiinin ağırlığı nedeniyle’ artık ne yapıp edip verdiği sözü yerine getirmesi gerekir.
Sarı-Kırmızılı ekip, altyapısından yeterince kalitede ve ümit vaat eden isim geldiği için rakiplerine oranla çok şanslı. Ancak 3 kulvarda ve güçlü rakiplerle mücadele etmek için, devamlılığı olan tecrübeli isimlere gereksinim duyulur. Geçen sezon başlatılan yeniden yapılanmaya ilave olarak bir kaleci, bir stoper ve bir de forvet alınması zorunlu gibi gözüküyor. Takımın oyun karakteri nedeniyle alınacak kaleci ‘libero’ özelliklerini de taşımalı. Stoperin oyun kurma becerisine de sahip, forvetin ise çok yönlü olması elzemdir. Sırf almış olmak ve taraftarın gözünü boyamak için transfer yapılacaksa, istemez kalsın.
Sezgin’in suçu büyük!
Galatasaray Futbol A.Ş’nin başındaki Sayın Adnan Sezgin’in, futbol dışında bir konuyla ilgili söylemine ya da eylemine rastlayan oldu mu bugüne kadar? Herhalde olmamıştır ve bu da çok doğaldır, çünkü uzmanlık ve yetki alanı değil futbol harici konular. Ve deniyor ki, ‘Adnan Sezgin’in istemediği isimler birer birer uzaklaştırılıyor.’ Nereden, futbol takımının çevresinden, içinden! Futbol A.Ş’nin başındaki bir insanın istemediği isimlerle çalışması mı normaldir, çalışmaması mı? Futboldan sorumlu, futbol dışında bir şeye karışmıyor, futbolun her şeyine karışıyor. Bundan doğal olan ne, ben de bunu anlamıyorum. Haaa, çıkıp da dobra dobra “Adnan Sezgin’e kişisel gıcığım var” ya da “Bana VIP muamelesi yapmayanı, içeriden bilgi sızdırmayanı orada bir saniye rahat bırakmam” derler, alınlarından öperim o zaman dürüstlüklerinden ötürü. Ama ipe sapa gelmez bahanelerle saldırmak hiç yakışık almıyor, kim tarafından, kime karşı olursa olsun.

YORUM YAZ