MENÜ

Yeni Malatya, Eski Fenerbahçe

Abone Ol Google News

İlk 30 dakikada hiç isabetli şut olmadı. Aslında ilk yarım saatte Mehmet Ekici dışında set oyununda teknik kreatiflik açısından hiçbir şey yapan olmadı. İlk 45’te Fenerbahçe’nin takım boyu fazla uzun bekleri de tüm maç ortalama standartlarının bile altındaydı. Ortadan kimse Ekici’ye ofansif açıdan eşlik edemedikçe Ekici’nin fizik kondisyon eksikliği performansını düşürdü ve pas hataları arttı. Ortadan üretemeyince hücumlar belli dakikadan sonra tamamen kanada sıkıştı, hücuma çıkan beklerden de etkili orta gelmeyince takım hücumu ilk 45’te güdük kaldı.

Haberin Devamı

Alanı genişletmesi gerekiyordu

Slimani çabaladı lakin Ayew bile ona uzak kalınca ilk 45’te skoru değiştiremedi. Fenerbahçe’nin ikinci yarıda ilk yarıdan farklı olarak hızlı paslaşırken takım boyunu kısaltması gerekiyordu. Malatya, Erol Bulut geldiğinden beri rakiplerine kolay geniş alan bırakmayan bir takım. Bu yüzden Fenerbahçe’nin hücumda alanı genişletmesi gerekiyordu. Sarı- Lacivertliler hücumda toparlanamadığı gibi savunmada da mavi ekran verdi. Cocu geldi ama fikirleri Hollanda’da kaldı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Guilherme’nin pası, Aleksiç’in şutu iyi ama Guilherme’ye asist Aleksiç’e gol yazdıran kaleci Volkan’ın reaksiyon hatası değil mi?

Maçın starı

Aleksiç ve Guilherme sadece golün mimarları değil galibiyetin de mimarları.

Maçın olayı

Fenerbahçe beklerinin berbat performansı.

Kısa mesaj

Hasan Ali ile ilgili ilgili yorum yapmayacağım çünkü dava açarsa ödeyecek param yok.

YORUM YAZ