MENÜ

Valbuena devreye girince

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, tam saha hücum presle başladı ama pres 5 dakikadan fazla sürmedi. İlk 20 dakikada Fenerbahçe’nin taraftarı ayağa kaldıran tek gol girişimi Josef’in uzaktan attığı bir şuttu. İlk 45’in kalanı hep ezbere doldur boşalt! Halbuki Osmanlıspor ortadan seri pasla hücum eden takımları savunmakta çok zorlandığı için bu kadar az puana sahip. Yerden kısa pasta iş yapabilecek Soldado varken bu doldur boşalt duble gereksizdi. Bu ilk 45’teki doldur boşaltta Soldado da kayboldu gitti. Fenerbahçe de kocaman ilk yarıyı tek isabetli şut atmadan bitirdi. Fenerbahçe, 2. yarıda Valbuena’nın oyuna girmesiyle daha dinamik başladı. İlk gol duran toptan geldi. 2. gol ise Giuliano’nun ustalığının eseri. Tabii ki Valbuena’nın bu yedek kalmaktan paslanmış hali bile en azından Giuliano’nın ayağını güçlendirecek ekstra bir pas istasyonu olarak maça tesir etti.

Gecenin sorusu

Valbuena ilk 11’de başlasaydı oyun kalitesi ilk yarıdan daha yüksek ve onun doğal sonucu olarak skor ilk yarıdan Fenerbahçe lehine olmaz mıydı?

Maçın starı

Giuliano sadece skor katkısı ile değil hücumda kalite ve yüksek oyun aklı katkısıyla da Fenerbahçe’nin bu sezonki en etkili ve istikrarlı oyuncusu.

Maçın olayı

Skrtel’in golünde bence top çizgiyi geçti ama bunun ‘bence’si ‘sence’si olmamalı, en azından birkaç dakika sonra pozisyonun tekrarı gol çizgisi teknolojisiyle yeniden verilmeli, herkes net görmeli.

Kısa mesaj

Fenerbahçe 2. yarıda yarışta tutunacak oyun ve skoru yakaladı. Bunu 90 dakikalara yayarsa sonuna kadar gidebilir.

YORUM YAZ