MENÜ

Tecrübeli,hareketli,hazır!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’a Negredo’dan farklı daha hareketli, topu alıp hızlı driplinglerle gidebilen bir santrfor gerekiyordu. Vagner tam bu profile uygun bir forvet. Negredo sırtı dönük topla buluştuğunda Beşiktaş’a fayda sağlıyor ancak paslar önüne atılıp topu alıp gitmesi gereken pozisyonlarda Cenk Tosun’u mumla aratıyor. Hatta bu hücum özelliğinde Beşiktaş, Aboubakar’ın sakar patlayıcılığını dahi çok özlüyor.

Pasları iyi kullanır

Beşiktaş’ın üst üste şampiyonlukları hücum çeşitliliği, ofansif oyuncularının repertuarının zenginliği sayesinde geldi. Vagner Love’ın gelişiyle Beşiktaş sürekli ve sadece orta yapmak zorunda kalmayacak. Vagner’in savunma arkasına koşuları Oğuzhan ve Tolgay’ın derin paslarını daha verimli hale getirebilecek kalitede.

Servis de yapıyor

Ayrıca Vagner’in kendisini gol krallığına taşıyan en değerli özelliği olan hareketliliği, Babel’in de daha çok gol pozisyonuna girmesini sağlayabilir. Talisca da Vagner ile hem aynı dili hem de benzer futbol dilini konuşması sayesinde formunu daha istikrarlı hale getirebilir. Vagner sadece kendisi atmıyor, bu sezon yaptığı 4 asistte gördüğümüz gibi etrafına servis de yapabiliyor. Evet Vagner Love 33 yaşında hatta haziranda 34 olacak lakin Şenol Güneş direkt hareketli ve mümkünse hazır bir golcü istiyordu.

23 olsa alamazsın

Eğer Love, Beşiktaş’ın geriden gelip şampiyon olmasını sağlarsa uzun süre kimse yaşını hatırlamaz. Zaten Love 23 yaşında olsaydı, bonservisi ne kadar olurdu, onu da siz yazın!

YORUM YAZ