MENÜ

Ozan durdurdu, Rodrigues vurdu

Abone Ol Google News

Geçen haftaki tek kişilik korku filmi performansından sonra Maicon ’un kesik yemesi yağmurda toprağın ıslanması kadar doğal bir sonuç. Tekrar ıslanmamak için iyi bir şemsiye gerekiyordu, dün gece 2000 doğumlu Ozan Kabak kardeşim adeta son model bir şemsiye etkisi yarattı. Trezeguet kadar hızlı, patlayıcı artı birebirlerde ligin en kolay adam geçebilen kanat forvetlerinin birisine geçit vermemek bizim lig ölçeğinde büyük stoper performansıdır. Bunun için hız yetmez, pozisyon bilgisi, zamanlama, müdahale tercihi gibi özellikleriyle Ozan ilk 45 ’te Galatasaray’ın en iyisiydi.

Haberin Devamı

Muslera muazzamdı

İlk yarıda takımın kalanı ise özellikle ofansif açıdan bekleneni veremedi. 2. yarının başında Muslera muazzam bir refleksle kendi kalesine golü engelledi. Sonrasında Rodrigues şov izledik: Dripling, şut, çalım, gol derken yağmur gibi yağdı Hollanda doğumlu siyah inci... Zor gözüken maçı özel yeteneği ile kolay kıldı.

Gecenin sorusu

Geçen hafta Maicon saçmalamasa Ozan Kabak’ı izleyemeyecek miydik?

Maçın starı

Haberin Devamı

Savunmada Ozan Kabak, hücumda Rodrigues.

Maçın olayı

Galatasaray taraftarının Ozan Kabak’ı alkışlarken maçı beraber izlediğim Galatasaraylı olmayanların da ayağa kalkıp alkışlaması. Ülkece yerli genç yeteneğe o kadar muhtacız ki...

YORUM YAZ