MENÜ

Kolombiya grubu kafaladı!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

“Kendi işini kendin göreceksin” bildiğim naçizane üç dilde de sürekli tekrar edilen, hayatta doğruları yapmak isteyenler için beynelminel rehber niteliğinde bir söz. Kolombiyalı taraftarlar, Polonya’nın golüne kendi takımları atmış gibi sevinince Senegalli oyuncuların en değerlisi Mane topa bastı. Alıp gidebilecekken durdu, etrafında döndü ve geriye oynadı. Halbuki başta Mane olmak üzere Senegalli oyuncuların (Cuadrado hariç) gruptaki tüm rakiplerine nihai üstünlük kurdukları en belirleyici özellikleri, topu alıp diğerlerinden daha hızlı ve direkt gole gidebilmeleri.

Ancak süre yetmedi...

Senegalliler ne kadar dripling yaparlarsa o kadar etkili olabiliyorlar, atletik üstünlüklerini hızlı bir teknikle harmanladıkları ölçüde gol pozisyonları bulabiliyorlar. Nitekim Kolombiya golü atar atmaz da Senegal bu kendi en güçlü karakteristiğine yeniden dört ayakla sarıldı. Ancak süre yetmedi. Kendi işini kendin göreceksin, başkasının ayağına bakarsan Rusya’dan Senegal’e dönen uçağın penceresinden üzerinde sarı renkte ahlar vahlar yazan bulutlara bakar kalırsın...

Maçın sorusu

Duran top savunurken oyuncu değişikliği yapılır mı? Kolombiya korneri kullandıktan sonra Senegal oyuncu değiştirse siz bu satırları okurken Senegal’in 2. turda olma şansı daha fazla olmaz mıydı?

Maçın starı

Turnuva öncesinde “atanamamış James” muamelesi gören Quintero böyle devam ederse çok iyi bir yere atanacak!

Maçın olayı

İlk maçta sakatlığı nedeniyle ilk 11’de başlayamayan James’in bu kez de 11’de başladıktan sonra sakatlanıp devam edememesi. Kolombiya düşmanı futbolseverin bile kalbini burkabilecek cinsten bir talihsizlik.

Kısa mesaj

Başkasının ayağına bakmayacaksın, işini sarı kart hesabıyla riske atmayacaksın.

YORUM YAZ