MENÜ

İyi, kötü ve çirkin!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, uzun süredir en iyi Süper Lig deplasman başlangıcını yaptı. Evet, golde Atiba’nın sırtına çarpıp kaleci Serkan’ın kontrpiyede kalması son tahlilde şansın da eseri. Lakin golü bulana kadar Beşiktaş sergilediği hücum sürekliliği ve kalitesiyle öne geçmeyi hak edecek bir oyun sergiledi. Misal Lens’in süper şutunda kalede Serkan değil de vasat bir kaleci olsaydı, Beşiktaş zaten çoktan golü bulmuştu. Beşiktaş 2. yarının başında ilk yarıdaki başarılı seri pas oyununu oynamayıp sadece kontra aradı. Takım duraklayınca yapılan Love-Vida değişikliğini anlamak güç. Beşiktaş hocası olduğundan beri Şenol Güneş’ten ilk kez böyle bir değişiklik geldi. Hemen ardından da Konya’nın golü.

Sonrasında oyuna dâhil olan Negredo yine etkisizdi ama en azından Talisca’yı hücumdaki tek kişilik sürgünden kurtardı.

Gecenin sorusu

Dünyada başka herhangi bir maçta herhangi bir hakem ikili mücadelede Talisca gibi sadece ayağına basılan bir oyuncuya sarı kart göstermiş ya da gösterebilmiş midir?

Maçın starı

Pepe, derbide cezalı duruma düştüğü kartı erkenden görmesine rağmen stoperlik dersi verdi. Çizgiden çıkardığı top başta olmak üzere her şeyi doğru yaptı. Tam bir profesyonellik abidesi.

Maçın olayı

64’te Talisca gole giderken kendini yere bırakabilecek ölçüde çekildi, itildi ama avantaj arayıp devam etti. Ancak Türk hakemlerinin yüzde 90’ı aldatılmayı seviyor ki düşmeden çekilene, itilene penaltı vermiyor.

Kısa mesaj

Beşiktaş, Konyaspor karşısında ilk yarıda çok iyi, ikinci yarıda uzun süre kötü, hakem Alper Ulusoy ise 97 dakika boyunca çirkindi.

YORUM YAZ