MENÜ

İkisi de kaybetti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe, maça Başakşehir galibiyetindeki tam saha presle başladı. Nedense bir süre sonra bu presten vazgeçip sadece topun arkasına geçti ve bireysel hata kovaladı. İlk yarıda Galatasaray ise ideal 11’iyle sahada olmasına rağmen pas yüzdesi düşük kaldığı için ideal futbolunu sergileyemedi. 20-45 arası daha çok orta saha mücadelesi ve maçın yayınlandığı 84 ülkede sadece hakemin görmediği kartlık pozisyonlar izledik. İkinci yarı ofansif açıdan ilk yarıya oranla daha hareketli ve heyecanlıydı. Fernando’dan sonra Selçuk da oyundan çıkınca bir süre Galatasaray orta sahası çok bocaladı. Aykut Kocaman değişikliklerini biraz daha erken yapsaydı, rakibin o geçici zaafından daha fazla faydalanabilirdi. Kocaman geç de olsa tüm kozlarını sahaya sürdü ancak Muslera’yı aşacak zamanı bulamadı. Son bölümde Gomis ve daha çok boş alan bulmaya başlayan Rodrigues ile Galatasaray da kontradan golü zorladı. Ancak Volkan’ın Kadıköy’deki namağlupluğunu aşamadı.

Gecenin sorusu

Bülent Yıldırım için “İngiltere Premier Lig hakemi” diyorlar. Siz hiç koca bir devre kartlarını evde unutan Premier Lig hakemi gördünüz mü?

Maçın starı

Nagatomo derbide sadece Latovlevici’den değil Muslera hariç tüm takım arkadaşlarından daha iyi bir performans sergiledi. Son çeyreğin yıldızları ise Muslera ve Volkan’dı.

Maçın olayı

İlk 45’teki derbinin büyüklüğüne yakışmayan futbol

Kısa mesaj

Maç berabere bitti ama iki takım da “bir ölçüde kaybetti”. Fenerbahçe yenilmemesine rağmen asıl puan kaybını yapan oldu.

YORUM YAZ