MENÜ

Herro değil merro oldu hocam

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Rodrigues, ilk geldiğinde driplingleri ne kadar iyiyse son vuruşları o kadar kötüydü. Ancak Fatih Terim geldiğinden beri son vuruşları da driplingleri kadar etkileyici hale geldi. Goldeki plasesi harikaydı: İdeal bir ters ayaklı kanat forvet bitirişiydi. Lakin bu maçta Terim, takımın kalanı ölçeğinde Rodrigues’in üstündeki pozitif etkisinin tam tersini gösterdi.

İlk 45’te orta 3’lünün en iyisi olan Donk, 2. yarıda stoperde de iyi oynadı. Ancak Donk’suz orta sahalı 4-2-4 dizilişinde Galatasaray 2. yarıda dönen topları alamadığı için baskıya rağmen golü bulamadı. 82’de Fatih hoca, “Ya herro ya merro” diyerek büyük hata yaptı: Orta 3’lünün en kötüsü Tolga’nın tek başına kaldığı 4-1-5, Galatasaray kalesinde tehlikelere neden oldu. Demirkol’un
kulakları çınlasın: Kontrollü değilse kaos hep Terim takımlarının aleyhine işliyor. Bir de madem bu “gelgit”li oyun tercihi, o zaman neden Mariano kulübede?

Gecenin sorusu

Galatasaray yine havadan kullanılan bir duran topta golü yedi. Hocalar değişse de hiç değişmeyen bu sorunun çözümü için hiç özel çalışma yapılmıyor mu?

Maçın starı

Donk’un asiste dönüşen anahtar pası ve hemen öncesindeki dripling şovu harikaydı. Donk, 2. yarıda stoperde de Galatasaray’ın en iyisiydi. Donk’tan daha iyisiyse eski takımının hocası Kemal Özdeş ve tribündeki bandosuydu.

Maçın olayı

Bafetimbi Gomis’e çok geçmiş olsun. İnsan onun sağlığı için oyundan çıkmasını istiyor ama o kendisini bizden daha iyi bildiği için oyuna devam etmesi daha da büyük bir saygı uyandırıyor.

KISA MESAJ

Galatasaray’ın bu sezon yaşadığı duran topları savunamama sorunu, hiç geçmeyen aşil tendonu sakatlığından beter!

YORUM YAZ