MENÜ

İstanbulspor idmanındaki gerginliğe Osman Zeki Korkmaz'dan müthiş çözüm

Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, ligin 27. haftada Beşiktaş'ı konuk edecek. Sarı-siyahlıların gerçekleştirdiği son antrenmanında ilginç bir an yaşandı. Mendy Mamadou ile David Sambissa arasında sinirler gerildi ve teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, gerginliğe ilginç bir çözüm buldu. İstanbulspor, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.

Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, ligin 27. haftada Beşiktaş'ı konuk edecek. Sarı-siyahlıların gerçekleştirdiği son antrenmanında ilginç bir an yaşandı. Mendy Mamadou ile David Sambissa arasında sinirler gerildi ve teknik direktör Osman Zeki Korkmaz, gerginliğe ilginç bir çözüm buldu.

Haberin Devamı

İstanbulspor, o anları "Dünkü antrenman sonrası aralarında tartışma yaşayan Mendy Mamadou ve David Sambissa için antrenman sahasında ring kuran ve her iki oyuncuya da boks eldiveni veren Teknik Direktörümüz Osman Zeki Korkmaz: “𝗜̇𝗸𝗶 𝘀𝗲𝗰̧𝗲𝗻𝗲𝗴̆𝗶𝗻𝗶𝘇 𝘃𝗮𝗿. 𝗬𝗮 𝗯𝗶𝗿𝗯𝗶𝗿𝗶𝗻𝗶𝘇𝗶 𝗯𝗶𝘁𝗶𝗿𝗲𝗻𝗲 𝗸𝗮𝗱𝗮𝗿 𝗱𝗼̈𝘃𝘂̈𝘀̧𝗲𝗰𝗲𝗸𝘀𝗶𝗻𝗶𝘇 𝘆𝗮 𝗱𝗮 𝗶𝗸𝗶 𝗶𝘆𝗶 𝘁𝗮𝗸ı𝗺 𝗮𝗿𝗸𝗮𝗱𝗮𝘀̧ı 𝗴𝗶𝗯𝗶 𝘀𝗮𝗿ı𝗹𝗮𝗰𝗮𝗸𝘀ı𝗻ı𝘇."  ifadeleriyle yayınladı.

YORUM YAZ