MENÜ

Galatasaray'dan MHK toplantısına dair açıklama: Nasıl ulaştı?

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, “ABD merkezli isimsiz bir hesabın görüşmelerin önü ve arkasını keserek bir görüntü paylaşması çok manidar. Bu görüntülerin nasıl ulaştığını merak ediyoruz” dedi.

Galatasaray kulübü başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eğitimcisi Hugh Dallas'ın hakemlerle yaptığı toplantıdan görüntülerin sosyal medyaya düşmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 27’nci haftasında oynanan Galatasaray - Antalyaspor maçından sonra yapılan toplantının görüntüleriyle ilgili olarak daha sonra açıklama yapacaklarını belirten Yelkencioğlu, "ABD merkezli isimsiz bir hesabın görüşmelerin önü ve arkasını keserek bir görüntü paylaşması çok manidar. Bu görüntülerin nasıl ulaştığını merak ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yelkencioğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un 13 Mart Çarşamba günü yaptığı açıklamalara değinerek, “Bu konuşmalar Ali Koç'a nasıl ulaştı? Fenerbahçe'nin TFF içinde nasıl bir yapılanması var? Bunlar aklıma gelen soru işaretleri. Aynı hafta Fenerbahçe-Kasımpaşa maçındaki penaltı pozisyonuyla ilgili Hugh Dallas'ın yorumları Ali Koç'ta varsa bizimle paylaşırsa seviniriz.Sadece bizim maçımızla ilgili şeyleri cımbızla çıkarıyorlar. Kendi maçlarında şaibeli pozisyonlar var. Onlarla ilgili hiçbir konuşma meydana çıkmıyor" diye konuştu.

YORUM YAZ