MENÜ

Emre Belözoğlu: Kendimizi sağlam konuma almış değiliz

Süper Lig'in 32'nci haftasında MKE Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'in 32'nci haftasında MKE Ankaragücü, sahasında konuk ettiği Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Rakibin de bizim de konumumuzu düşündüğümüzde önemli bir galibiyet aldık. Maçın başından sonuna kadar üstün olduğumuzu düşünüyorum. Oyuncular gösterdiğimiz planı özellikle son 3-4 haftadır çok iyi uygulamaya çalışıyor. Geldiğimizden beri aslında o niyeti görebiliyorum; ama bir türlü skorlara yansıtamadık. 3 haftadır işler iyi gidiyor. Henüz kendimizi sağlam ve sağlıklı bir konuma almış durumda değiliz. Ligi en iyi yerlerde bitirebilmek adına vazgeçmeden yolumuza devam edeceğiz. Daha önümüzde 6 maç var. Bugün ligin dördüncüsü bizim sadece 10 puan üstümüzde, herkesin denk, güçlü olduğunu düşünüyorum. Küçük detaylar farkları ortaya çıkardı. Bu sene biz geldiğimizden beri 10 tane beraberlik aldık. Bu 10 beraberliğin 7-8 tanesi kazanmaya yakın oyunlardı. Bu 4-5 tane oyun üstünlüğünü skora yansıtabilseydik çok daha farklı bir konumda olabilirdik. Bundan dolayı üzgünüm ama işimiz daha bitmedi" dedi.

Haberin Devamı

"ENTERESAN HİKAYESİ OLAN BEŞİKTAŞ MAÇLARI BİZİ BEKLİYOR"

Beşiktaş ile önce ligde daha sonra Türkiye Kupası'nda oynayacakları maçlarla ilgili Belözoğlu, "Her rakibi iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Oyuncularımın bu anlamda göstermiş olduğu özveri, cesaret, özellikle sahada vazgeçmemeleri benim için çok önemli ve değerli. Beşiktaş çok iyi oyunculara sahip, büyük bir kulüp. Onlar da sezonu ligde istedikleri gibi götüremiyorlar; ama her maçın kendi için zorlukları var. Onlar için de zor maç olacak. Bizim için zor maç olacak. Üstüne Kupa'da oynayacağız. Baktığınızda böyle enteresan hikayesi olan Beşiktaş, Ankaragücü maçları bizi bekliyor; ama ben özellikle cuma gününü önemsiyorum. Önümüzdeki haftayı biz açıyoruz, inşallah iyi hazırlanacağız. Karşılığını almamız gereken haftalar olduğunu düşünüyorum. Verdiğimiz mücadelenin, emeğin, bütün oyuncuların, tesis çalışanlarının, herkesin, buraya bugün gelen taraftarlarımızın burada hakkı, emeği var. Bunun karşılığını vermek istiyoruz. Sezonu en iyi yerde bitirmek adına önemli bir maç. İnşallah yine yüzümüz, alnımız ak bir şekilde o maçtan da ayrılırız. Kupa maçına daha çok var, ilk önce cuma gününü bir netleştirelim" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ