MENÜ

Ve Sivasspor'un hocası Carlos

Kırmızı-Beyazlılar yeni sezon öncesi bombayı patlattı. Yiğidolar, Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük görevi için Brezilyalı ile anlaştı. 40 yaşındaki hoca, bu hafta içinde Türkiye'ye geliyor...

Ve Sivasspor'un hocası Carlos

Gelecek sezonun kadrosu için öncelikle hoca sorunu çözmeye çalışan Sivasspor mutlu sona ulaştı. Kırmızı-Beyazlılar, Rıza Çalımbay’dan boşalan teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü Brezilyalı Roberto Carlos’u getiriyor. Yiğidolar’ın, uzun süredir görüşme halinde olduğu Carlos ile her konuda anlaştığı öğrenildi. Anzhi’de sportif direktörlük görevini yürüten ve Rusya’da liglerin tamamlanmasından sonra masaya oturma sözü veren 40 yaşındaki hoca, bu hafta içinde Türkiye’ye geliyor. Daha önce gerçekleştirilen görüşmelerde taraflar el sıkışırken, İstanbul’da imzaların atılması bekleniyor. Roberto Carlos’la uzun vadeli hedefler belirleyen Sivasspor’un 3 yıllık sözleşme hazırladığı ifade edildi.

Gohou bitti-bitiyor!


Roberto Carlos’un hazırlayacağı rapor doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayacak olan Kırmızı-Beyazlılar’ın, gündeminde yer alan tek isim ise Kayseri Erciyesspor formasıyla geçen sezon PTT 1. Lig’de 31 maçta 19 gol, 5 asistle oynayan Gerard Gohou... Erciyesspor’a imza atmaya yanaşmayan ve bonservisi elinde olan 25 yaşındaki Fildişili oyuncunun da Sivasspor’a sıcak baktığı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ