MENÜ

United ve Atletico, Burak Yılmaz için bastırıyor

Galatasaray'ın Drogba ve Sneijder transferleri Avrupa'nın gündemini sarsarken, bu sefer de Burak Yılmaz yakaladığı çıkışla dev kulüplerin ilgisini çekti.

United ve Atletico, Burak Yılmaz için bastırıyor



Galatasaray ara transferde Drogba ve Sneijder'i aldı. Avrupa ve dünya adeta ayağa kalktı. İkisinin çıktığı antrenmanlar, maçlar, yabancı basının ilgi odağı oldu. Bu dönemde biraz geri plânda kalan Burak Yılmaz ise "Drogba ile oynar mı, oynamaz mı?" tartışmaları içinde sahaya çıktı, gollerini atmaya devam etti.

Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ilk maçynda Schalke ağlarını sarsan Burak Yılmaz, dün akşam Orduspor karşısında da 2 gol kaydetti ve gol krallığı yarışında tekrar zirveye oturdu. Türk takımlarında oynayan oyuncular içinde Avrupa'da bir sezonda en çok gol atma rekorunu 7 golle şimdiden kıran Burak Yılmaz için dev kulüpler şimdiden sıraya girdi gibi gözüküyor.

Burak'ın Schalke maçında attığı golden etkilenen Manchester United menajeri Alex Ferguson'un onu takıma kazandırmak istediği belirtilirken, İspanyol Atletico Madrid'in de milli oyuncu için devrede olduğu belirtildi. Falcao'yu sezon sonu kulüpte tutması neredeyse imkansız olan Atletico'nun onun yerini Burak Yılmaz ile doldurmak istediği iddia edildi.

Burak gollerine bu şekilde devam ederse, bu iki dev dışında birçok kulüp daha Cim Bom'un kapısını çalabilir. Burak'ın satılması halinde ise Sarı Kırmızılılar'ın kasasına çok ciddi bir rakam girecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ