MENÜ

Umut sürüyor: 2-1

Küme düşme hattını doğrudan ilgilendiren karşılaşmada 23 puanlı Akhisar Belediyespor, 32 puanlı Sivasspor'u evinde 2-1 yendi. Konuk ekip, maçı 10 kişi tamamladı.

Umut sürüyor: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Akhisar Belediyespor, seyircisiz maçta Sivasspor'u konuk etti. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, oldukça hızlı başladı. İki tarafından da maçın başından itibaren doğrduan rakip kaleye gitmeye çalıştığı maçın ilk golü 17. dakikada Sivasspor'lu Hakan'dan geldi. Konuk ekip bu golle deplasmanda 1-0 üstünlük sağladı. Golün avantajıyla daha rahat bir futbol sergilemeye çalışan Sivasspor, ilk yarıda kalesinde gol görmemeyi başardı. Devre arasına 0-1'lik skorla gidildi.

Haberin Devamı

Lige veda etmemek adına umudunu sürdürmek için mutlaka kazanması gereken Akhisar Belediyespor, ikinci yarı rakip kaleye akın akın gelmeye başladı. 52. dakikada Ziya Erdal, Sivasspor ceza alanı içinde Kenan'a yaptığı hareketle penaltıya sebebiyet verdi ve kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Penaltı için Akhisar Belediyespor'un Yunan yıldızı Gekas, topun başına geçti, kaleci Borjan penaltıyı kurtardı. Ege temsilcisi, kaçan penaltının üstünde fazla durmadı ve baskıya devam etti. 79'da Kenan Özer, eşitliği sağlayan golü attı. Golün moraliyle, 1 kişi eksik mücadele eden rakibinin üstüne daha fazla giden ev sahibi, 89'da Gekas'la durumu 2-1'e getirdi. Kalan dakikalarda gol olmadı ve Akhisar Belediyespor, umudunu sürdürdü.

Haberin Devamı

AKHİSAR BELEDİYESPOR'UN KALAN MAÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SİVASSPOR'UN KALAN MAÇLARI İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYIN

YORUM YAZ