MENÜ

Ermenistan maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu: Bence gol Enes'in

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda A Milli Takımımızın deplasmanda karşılaştığı Ermenistan'ı 2-1 mağlup ettiği maçta galibiyeti getiren golü atan Kerem Aktürkoğlu, gol pozisyonunun yaratıcısı Enes Ünal'ın pasına övgüde bulundu.

Ermenistan maçı sonrası Kerem Aktürkoğlu: Bence gol Enes'in

A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Ermenistan'ı 2-1 mağlup etti. İkinci yarıda oyuna dahil olarak galibiyet golüne imza atan Kerem Aktürkoğlu, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Gol pozisyondaki pasından dolayı Enes Ünal'a övgüde bulunan Kerem Aktürkoğlu, "Bence gol Enes'in. Çok güzel pas attı, çok güzel gördü beni. Böyle maçlar biraz zor olabiliyor. Konsantrasyonumuz yerindeydi, güzel hazırlandık ama bazı böyle maçlarda zorlanabiliyoruz. Önemli olan galibiyet almaktı. Galibiyetle buradan ayrılıp ülkemize dönüyoruz. Salı günü çok önemli bir maçımız var. O maçı daha büyük bir özveri ile oynayıp kazanacağımıza inanıyoruz. İnşallah çok güzel bir sonuç alacağız" dedi.

'HEYECANLA AÇIKLAYAMAYIZ'

İlk 30 dakikadaki durgunluğun kaynağına ilişkin görüşleri, bu durumun heyecandan olup olamayacağı sorulan milli oyuncu, "Heyecan yaptığımızı düşünmüyorum. Takımımızın kalitesi ortada. Avrupa'da oynayanlar, Süper Lig'de büyük takımlarda oynayanlar var. Yani bunu heyecanla açıklayamayız. Böyle maçlarda dediğim gibi zorlanabiliyoruz. Bu kilidi açmakta zorlanabiliyoruz. Aslında ilk 15-20 dakikada bir gol bulsaydık çok daha farklı bir oyun olabilirdi. Onlar erken öne geçince bizim de biraz konsantrasyonumuz dağılmış olabilir. Ama dediğim gibi önemli olan buralardan galibiyetle ayrılabilmekti. Güzel bir galibiyet aldık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Önümüzdeki Hırvatistan maçına ilişkin görüşleri de sorulan Aktürkoğlu, "O maçın konsantrasyonu, atmosferi çok daha farklı olacak. Bir de taraftar gücümüz olacak. Taraftarımızla birlikte çok güzel bir maç olacağına inanıyorum. İnşallah kazanan taraf biz oluruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ