MENÜ

Transferde sıcak gelişme!

Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Ozan Tufan, İmbula, Danilo Pereira ve Ruben Amorin ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Transferde sıcak gelişme!

Başkan Orman Ozan’a el attı

Şenol Güneş’in geçtiğimiz sezon Bursaspor’da yıldızını parlattığı Ozan Tufan transferinde yeni gelişmeler yaşanıyor. 2 milyon Euro artı İsmail, Necip ve Ömer’in bonservislerini öneren Beşiktaş’a, Yeşil-Beyazlı cepheden yanıt geldi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam bu 3 ismin yanı sıra Oğuzhan Özyakup’a da talip oldu. Normal şartlarda görüşmelerde aktif rol almayan Başkan Fikret Orman, Ozan için önümüzdeki hafta içi Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile bizzat pazarlık masasına oturacak.

İmbula seferi hafta içi

Gökhan İnler’i elden kaçırmak üzere olan Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma, orta saha transferi için flaş bir ismi yönetime ve teknik heyete önermişti. Portekizli yıldız oyuncu, Porto’nun 1 Temmuz 2015’te transferini açıkladığı 22 yaşındaki İmbula’nın izlenmesini istedi. Marsilya’dan 20 milyon Euro’ya Porto’nun yolunu tutan İmbula için Beşiktaşlı kurmayların 1 yıllığına kiralama teklifiyle Portekiz’e bu hafta içi çıkarma yapacağı öğrenildi.

Son iddia Danilo Pereira

Quaresma ve Opare transferlerinde Porto’lu yetkililerle iyi ilişkiler kuran Beşiktaşlı yöneticilerin gündeme son olarak Danilo Pereira’yı aldığı öğrenildi. Portolu idarecilerin, 2 Temmuz 2015’te Maritimo’dan 4 milyon Euro’ya transfer ettikleri Pereira’yı 1 yıllık kiralamaya sıcak baktığı ileri sürülüyor. Görüşmelerin en kısa zamanda başlaması beklenirken, 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için teknik direktör Julen Lopetegui’nin kararı bekleniyor.

Amorim’de flaş gelişme

Orta sahaya 1 yıllığına kiralık oyuncu arayan Beşiktaş’a, menacerler her geçen gün yeni bir isim öneriyor. Kara Kartallar’a son olarak Benfica’da geçen sezon 14 lig maçında forma giyen Ruben Amorin teklif edildi. 30 yaşındaki yıldız oyuncuda nasıl bir yol izleneceği bilinmezken, Ozan Tufan’dan sonra listenin ikinci sırasında yer aldığı belirtiliyor. Buradan olumsuz bir yanıt gelmesi halinde Danilo ve İmbula’ya ağırlık verileceği edinilen bilgiler arasında.

Haberin Devamı
YORUM YAZ