MENÜ

SON DAKİKA: Kim Min-Jae geri dönüyor! Çılgın plan ortaya çıktı...

Fenerbahçe'nin 2021 yılının yaz transfer döneminde Çin Süper Lig kulübü Beijing Guoan'dan kadrosuna kattığı Kim Min-Jae, daha sonra adeta yürüdü gitti... Kariyer basamaklarını bir bir çıkan Güney Koreli stoper, Bayern Münih'te ise ilk 11'deki yerini kaybetti. 27 yaşındaki oyuncunun dönüş planı yaptığı iddia edildi. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Kim Min-Jae geri dönüyor! Çılgın plan ortaya çıktı...

Fenerbahçe'den 2022 yılında Napoli'ye 18 milyon euro karşılığında transfer olan Kim Min Jae, İtalyan ekibiyle 33 yıl sonra unutulmaz bir şampiyonluk yaşamasının ardından bu sezon başında 50 milyon euro bedelle Bayern Münih'e transfer olmuştu. Teknik Direktör Thomas Tuchel ile yaşadığı anlaşmazlıklar sebebiyle son haftalarda kadroya girmekte zorlanan başarılı savunmacının geleceği için çılgın bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

NAPOLİ KOLLARI SIVADI

İtalyan basınından Il Mattino'nın haberine göre Napoli'nin sansasyonel bir transfer planı var. İtalyan ekibi başarılı savunma oyuncusunu yeniden kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak. Geçtiğimiz yaz 50 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'den Bayern Münih'e transfer olan Kim Min-jae'nin, Alman devindeki macerası istediği gibi geçmiyor. Güney Koreli futbolcu, bu sezon oynadığı maçlarda eleştirilerin hedefinde yer alırken son maçlarda ise süre bulmakta zorlandı ve kendini yedek kulübesinde buldu.

SON DAKİKA: Kim Min-Jae geri dönüyor Çılgın plan ortaya çıktı...

TEK SORUN MAAŞI

Napoli, transferin mümkün olabileceği görüşünde birleşirken kiralık olarak oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Ancak transferin önündeki tek engel Kim Min-Jae'nin 8,5 milyon euroluk maaşı. Bu sezon Alman deviyle 29 maçta süre alan Kim Min-Jae 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

YORUM YAZ