MENÜ

Orkun Kökçü'nün transfer olacağı takım açıklandı

Hollanda'da kaptanlığını yaptığı Feyenoord'la şampiyon olan milli futbolcunun ismi Avrupa'nın önde gelen takımlarıyla anılıyor. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun şimdilik transfere yeşil ışık yaktığı aktarılırken bir takıma göz kırptı.

Orkun Kökçü'nün transfer olacağı takım açıklandı

Feyenoord'la şampiyon olan milli futbolcunun ismi Avrupa'nın önde gelen takımlarıyla anılıyor. 22 yaşındaki orta saha oyuncusunun bir takımı ön plana aldığı vurgulanıyor.

Haberin Devamı

Oynadığı futbol ve yaşadığı şampiyonluk sonrası hayallerini bir bir gerçekleştiren Orkun, hedeflerine ulaşmak için Avrupa'nın önde gelen takımlarından birisine transfer olmanın planlarını yapıyor.

Orkun Kökçünün transfer olacağı takım açıklandı

PERFOMANSIYLA GÖZ DOLDURUYOR

Hollanda Eredivisie'de şampiyonluğa ulaşan Feyenoord'un kaptanı Orkun Kökçü özellikle iki sezondur gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekti. Geride bıraktığımız sezonu 9 gol, 9 asistle tamamlayan başarılı orta saha oyuncusu bu sezon da 12 gol, 5 asistle oynadı.

BEŞİKTAŞ'TA 2 AYRILIK!

'Bu inanılmaz bir şey'

Eredivisie'de 16. kez şampiyon olan Feyenoord'da kaptanlık yapan Orkun tarihi zaferin ardından çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini vurguladı. Başarılı orta saha, "Buralara gelmek için çok çalışıyorsun, daha sonra şampiyon olursun ve bunu kaptan olarak başarıyorsun. Bu inanılmaz bir şey" dedi.

Haberin Devamı

Devler sıraya girdi

Kısa sürede A Milli Takımı'n da vazgeçilmez isimlerinden biri olan yıldız futbolcu 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ilk maçında da Ermenistan filelerini 1 kez sarsmış ve 2-1'lik zaferde büyük rol oynamıştı. Hem oynadığı oyun hem de yaşına rağmen saha içindeki liderliğiyle ön plana çıkan Feyenoord'un 22 yaşındaki kaptanı için devler sıraya girmiş durumda.

Orkun Kökçünün transfer olacağı takım açıklandı

İNGİLİZLER PEŞİNDE

Avrupa'nın en formda isimlerinden biri olan milli oyuncumuz için Arsenal, Manchester United, Tottenham, Brighton, Leicester City ve West Ham United'ın devrede olduğu biliniyor. Bu kulüplerin de 22 yaşındaki futbolcuyu Ajax karşılaşmasında takip ettiği yazılmıştı. Özellikle Arsenal Menajeri Arteta milli oyuncumuzu çok istiyor.

BENFICA'YA SICAK BAKIYOR

Hollanda'dan Algemeen Dagblad'da yer alan habere göre, milli oyuncunun kendisini transfer etmek isteyen Portekiz temsilcisine imza atmaya sıcak baktığı açıklandı. 

Orkun Kökçünün transfer olacağı takım açıklandı

MENAJERLERİ MASAYA OTURDU

Feyenoord'un 22 yaşındaki futbolcunun ayrılığına artık kesin gözüyle baktığı öne sürüldü. Öte yandan Orkun'un menajerinin bir haftadır Benfica ile görüşme halinde olduğu aktarıldı.

Orkun Kökçünün transfer olacağı takım açıklandı

 

YORUM YAZ