MENÜ

Karim Benzema'ya astronomik maaş! Real Madrid'den ayrılıyor...

2009 yılında geldiği Real Madrid'de efsane olan ve dünya futbolunun en önemli forvetleri arasında gösterilen Karim Benzema'nın yeni durağı Suudi Arabistan belli oluyor. Sözleşmesinin sona ermesiyle Real Madrid'den ayrılmaya hazırlanan Fransız süperstarın astronomik bir maaşla Al Ittihad'la anlaşma sağladığı iddia edildi.

Karim Benzema'ya astronomik maaş! Real Madrid'den ayrılıyor...

Real Madrid'de 14 yıllık Karim Benzema hikayesi sona eriyor. Temmuz 2009'da geldiği Real Madrid'de efsane olan, dünya futbolunun en gözde forvetleri arasında gösterilen Fransız süperstar, sözleşmesinin sona ermesiyle takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Geçen yıl Ballon d'Or kazanan Fransız forvet, bu sezon takımıyla 42 maça çıkarken bu karşılaşmalara 30 gol ve 6 asist sığdırarak, takımının en skorer oyuncusu olmayı başarmıştı. 

Haberin Devamı

CARLO ANCELOTTI: YERİNE BİRİNİ BULMAMIZ GEREKİYOR

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İspanyol devinin yaz transfer döneminde uzun vadede Karim Benzema'nın yerini alabilecek bir santrfor transfer etmek istediğini söyledi. yaşına girecek efsane golcünün yerine birini bulmaları gerektiğini belirten İtalyan teknik direktör, adı geçen bazı isimlerin durumunu masaya yatırmaktan da çekinmedi.

Karim Benzemaya astronomik maaş Real Madridden ayrılıyor...

İSİM VERMEKTEN ÇEKİNMEDİ

Joselu, Aspas ve Morata gibi santrforları çok beğendiğini belirten Ancelotti, “Beğendiğim başka oyuncular da var ancak şu anda transfer hedeflerimizin isimlerini açıklamayacağım” dedi.

İSPANYA DEFTERİNİ KAPATIYOR

Haziran itibarıyla Madrid'le olan sözleşmesi sona erecek Benzema, Ballon d'Or'u kazandığı için Real ile kontratını bir yıl daha uzatma hakkını kullanmayacak. 30 Haziran'da sona erecek sözleşmesiyle birlikte İspanya defterini kapatacak olan ve yeni bir hikaye yazmak isteyen Fransız süperstarın yeni rotasının Suudi Arabistan olacağı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Karim Benzemaya astronomik maaş Real Madridden ayrılıyor...

400 MİLYON EURO'LUK İMZA!

Nuno Espirito Santo'nun çalıştırdığı Suudi Al Ittihad, uzun süredir uğraş verdiği transfer için Karim Benzema'dan olumlu yanıt almayı başardı. ESPN; Suudi Arabistan hakkında Al Nassr forması giyen eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo ile de görüşmelerde bulunan Benzema'nın 2 yıl için 400 milyon Euro'luk sözleşme teklifini kabul ettiğini duyurdu.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ!

ADAYLIK SÜRECİNDE ETKİN ROL

AS'ta yer alan habere göre Karim Benzema'ya Suudi Arabistan'ın 2030 Dünya Kupası umutlarını güçlendirmek amacıyla mega bir sözleşme teklif edildi. Yıldız futbolcuya teklif edilen iki sezonluk olan 400 milyon Euro'luk kontrata göre Fransız golcü ayrıca gelecekte Dünya Kupası adaylığı sürecinde Arabistan'ın elçisi olacak.

Karim Benzemaya astronomik maaş Real Madridden ayrılıyor...

REAL MADRID EFSANESİ!

Futbol dünyasına adını altyapısından yetiştiği Lyon'da yaptığı çıkışla duyuran Benzema, 2009 yılında 22 yaşında iken dünya devi Real Madrid'e 35 milyon Euro bonservisle transfer oldu. Burada adını dünya futbolunun efsaneleri arasına yazdıran bir performans sergileyen Fransız süperstar, 647 maçta 353 gol, 165 asistle oynadı. 

Haberin Devamı

Karim Benzemaya astronomik maaş Real Madridden ayrılıyor...

KUPA KOLEKSİYONERİ!

14 sezonluk Real Madrid macerasının sonuna gelen Benzema, takımıyla tarihi başarılara imza attı. 2022'de Ballon d'Or kazanan, UEFA Avrupa Yılın Futbolcusu olan yıldız golcü; Real formasıyla 5 Şampiyonlar Ligi, 5 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 4 LaLiga, 4 UEFA Süper Kupası, 3 İspanya Kupası, 3 İspanya Süper Kupası Şampiyonluğu yaşadı. 

Karim Benzemaya astronomik maaş Real Madridden ayrılıyor...

4 KEZ YILIN FUTBOLCUSU, 5 GOL KRALLIĞI

Ülkesinde 4 kez 'Yılın Futbolcusu' seçilen Benzema, Real Madrid'de 4 kez 'Sezonun En İyi Oyuncusu' olmayı başardı. 2 kez de LaLiga'nın en iyisi olan tecrübeli ismin kariyerinde 5 kez gol krallığı (21/22 LaLiga (27 gol, 21/22 UEFA Şampiyonlar Ligi 15 gol, İspanya Süper Kupası 2 gol, 2007/08 Ligue 1 20 gol, 2007/08 Fransa Kupası 6 gol) bulunuyor.

BAŞKAN TALİMAT VERDİ

LYON VE FRANSA MİLLİ TAKIMI 

Çok genç yaşlarda Lyon'da forma giymeye başlayan Benzema, Fransız ekibinde ise 4 Ligue 1, 1 Fransa Kupası, 2 de Fransa Süper Kupası Şampiyonluğu kazandı. Fransa ile 97 maça çıkan ve 37 golle oynayan 35 yaşındaki forvet; 1 UEFA Uluslar Ligi Şampiyonluğu yaşadı. 

Haberin Devamı

Karim Benzemaya astronomik maaş Real Madridden ayrılıyor...

YORUM YAZ