MENÜ

Galatasaray'dan ayrılan Angelino resmen Roma'da!

Roma, Galatasaray'ın yollarını ayırdığı İspanyol sol bek Angelino'yu satın alma opsiyonu içeren bir kiralama anlaşması ile kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Galatasaray'dan ayrılan Angelino resmen Roma'da!

Galatasaray'da beklentileri karşılayamayan ve gözden çıkarılan Angelino'nun yeni takımı resmen açıklandı. Leipzig'den kiralık olarak Sarı-Kırmızılılar'ın kadrosuna katılmış olan Angelino'nun yeni adresi Roma oldu.

Haberin Devamı

İtalyan ekibi, satın alma opsiyonu içeren bir kiralama anlaşmasıyla Angelino'yu Leipzig'den kadrosuna kattığını açıkladı. İspanyol sol bek, yeni takımında 69 numaralı formayı giyecek. 

Galatasaraydan ayrılan Angelino resmen Romada

'EN UFAK BİR TEREDDÜT DAHİ YAŞAMADIM'

Transfer sonrası yaptığı açıklamada Angelino, "Roma ismini duyduğumda en ufak bir tereddüt dahi yaşamadım. Ve bugün, inanılmaz bir geçmişi olan ve şampiyonluklarla dolu bir maziye sahip olan harika bir kulübe katılmak beni gururlandırıyor. Teknik direktörümüz ve yeni takım arkadaşlarımla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

Roma, Angelino transferini böyle duyurdu

GALATASARAY'DAN VEDA PAYLAŞIMI

Galatasaray, transferin resmen açıklanmasının ardından Angelino'ya bir veda paylaşımı gerçekleştirdi. Sarı-Kırmızılılar'ın paylaşımında, "Galatasaray formasıyla vermiş olduğun emek ve katkılardan dolayı teşekkürler Angeliño. Bundan sonraki kariyerinde başarılar!" ifadeleri yer aldı.

Haberin Devamı

Sezon başında kiralık olarak katıldığı Galatasaray'da toplam 19 resmi maça çıkan Angelino; 1 gol, 1 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

ANGELINO'DAN ÇARPICI VEDA SÖZLERİ

Angelino da Roma ile anlaşması sonrası sosyal medyadan Galatasaray'a veda etti. Yaptığı paylaşımda İspanyol oyuncu, "Ekim ayından bu yana zor bir durumdayken benim için yaptıkları her şey adına eski takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bazı insanlar başından sonuna kadar işi zorlaştırsa da hayat böyle. Takıma ve taraftarlara duyduğum saygıdan başka bir şey yok. Her şey gönlünüzce olsun" ifadelerini kullandı. 

Galatasaraydan ayrılan Angelino resmen Romada

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Roma ile resmi sözleşmeyi imzalaması sonrası Angelino, takımla çalışmalara başladı. İspanyol oyuncu, teknik direktör Daniele De Rossi ile antrenman öncesinde bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Galatasaraydan ayrılan Angelino resmen Romada

YORUM YAZ