MENÜ

Trabzonspor'un hücum kozu Trezeguet! İç sahada net üstünlük

Bu sezon ligde çıktığı 16 maçta 6 gol 2 asistlik performans sergileyen Trezeguet, özellikle Afrika Kupası’ndan döndükten sonra hücum hattını ciddi şekilde hareketlendirdi.

Trabzonspor'un hücum kozu Trezeguet! İç sahada net üstünlük

Kupadaki Gençlerbirliği mücadelesinde çok şık bir gol atan Mısırlı yıldız Trezeguet, ligde de 2-0 kazanılan Hatayspor ve Pendikspor karşılaşmalarında rakip fileleri havalandırmayı başardı. Trabzonspor’da bugün tüm gözler yine Trezeguet’nin üzerinde olacak.

Haberin Devamı

Trabzon’da hedef 4’te 4

Üst üste 4 lig maçını kaybettikten sonra Türkiye Kupası’nda Gençlerbirliği’ni zor da olsa deviren Trabzonspor, devamında ligde Hatayspor ve Pendikspor’u 2-0’lık skorlarla mağlup etmişti. BordoMavililer, galibiyet serisini bugün 4’e çıkarmak istiyor. Fırtına, Adana Demir karşılaşmasının ardından çarşamba günü Türkiye Kupası’nda çeyrek final mücadelesinde Başakşehir’i konuk edecek.

İç sahada net üstünlük

Trabzonspor, Adana Demirspor’u ağırladığı son 8 lig maçının tamamını kazandı. Aynı zamanda Bordo-Mavililer’in Süper Lig tarihinde iç saha mağlubiyeti almadığı (13 G, 4 B) takımlar arasında en fazla konuk ettiği rakibi yine Adana Demirspor. Karadeniz ekibi, evindeki bu üstünlüğünü bugün de devam ettirmek istiyor.

Haberin Devamı

Trabzonsporun hücum kozu Trezeguet İç sahada net üstünlük

İki mevkide belirsizlik

Abdullah Avcı’nın 2 maçtır ligde kazanan kadroyu büyük ölçüde koruması bekleniyor. Fakat iki mevkide belirsizlik hakim. Ağrıları bulunan Joaquin Fernandez’in yerine stoperde Baniya olabilir. İleri uçta ise Enis Destan ile Onuachu arasında Avcı kararsız kaldı. Enis son maçta gol atarken, Afrika Kupası’ndan dönen Onuachu hafta içinde tüm antrenmanlara çıktı ve hazır durumda.

Trabzonsporun hücum kozu Trezeguet İç sahada net üstünlük

YORUM YAZ