MENÜ

Trabzonspor'da Nenad Bjelica farkı!

Fırtına’nın hocası Nenad Bjelica, Orsic ve Fernandez gibi yeni isimlerin sakatlığı ile sarsılırken, Antalyaspor mücadelesine ilk 11’de sadece 2 yeni isim ile çıktı. Hırvat teknik adam, bunca probleme rağmen Akdeniz ekibi karşısında müthiş bir oyun ve galibiyet ile sezona girmenin sevincini yaşadı.

Trabzonspor'da Nenad Bjelica farkı!

Geçen sezon takımın başına getirilen Nenad Bjelica, yaz transfer döneminde istediği bölgelere transfer yapsa da sakatlık şoku ile sarsıldı. Başarılı çalıştırıcı, Joaquin Fernandez ve Mislav Orsic gibi iki önemli öğrencisini sakatlığa kurban verdi. Dün akşam ise yeni transferlerden sadece Filip Benkovic ile Dimitris Kourbelis, ilk 11’de yer aldı. İstediği isimleri transfer edemeyen 51 yaşındaki teknik adam, birçok problemi de arkasına alarak Antalyaspor karşısında sezonun ilk sınavına çıktı.

Haberin Devamı

Fırsatları kaçırdılar

Hırvat hoca, özellikle mücadelenin başında oyuncularının sergilediği performanstan bir hayli memnun kaldı. Erken gelen golle rüzgarı arkasına alan Fırtına, bu sezonki ilk resmi sınavında da 3 puana uzanmanın sevincini yaşadı. Bjelica’nın öğrencileri, Kırmızı-Beyazlılar karşısında birçok gol pozisyonunu değerlendiremezken, sahadan daha farklı ayrılma fırsatını da kaçırdı.

Trabzonsporda Nenad Bjelica farkı

Kourbelis iyi başladı

Yaz transfer döneminde Panathinaikos’tan transfer edilen Dimitrios Kourbelis, Antalyaspor mücadelesiyle birlikte ilk resmi sınavına çıktı. Yunan ön libero, merkezde elinden geleni yaptı. 29 yaşındaki futbolcu, gelecek adına iyi sinyaller verdi. Kourbelis, savunmada önemli atakları keserken, hücumda da arkadaşlarına yardımcı oldu. Stoperde ise Filip Benkovic, takımın önemli isimlerinden biri olacağını gösterdi.

Haberin Devamı

Trabzonsporda Nenad Bjelica farkı

Visca ile 45 dakika

Geçen sezon birçok sakatlık problemi ile uğraşan Edin Visca, sezonun ilk resmi maçında ilk 11’de yer aldı. 2 sezon önce kazanılan şampiyonluğun da en büyük mimarlarından biri olan 33 yaşındaki kanat oyuncusu, ilk resmi sınavında vasatı aşmayı başardı. Eski günlerinden uzak kalan Visca, ortaya koyduğu futbol ile beklentilerin biraz altında kaldı. Deneyimli oyuncu, maç sonrasında ise daha çok çalışıp, Bordo-Mavililer için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Trabzonsporda Nenad Bjelica farkı

Uğurcan'dan geçit yok

Bordo-Mavililer’in başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır, Antalyaspor karşılaşmasında sezona iyi bir başlangıç yaptı. Başarılı eldiven, kalesine gelen 3 isabetli şutun 3’ünü de kurtararak Akdeniz ekibinin hücum oyucularına geçit vermedi. 27 yaşındaki kaleci, böylece sezonun ilk maçında kalesini gole kapatmayı başardı.

Trabzonsporda Nenad Bjelica farkı

YORUM YAZ